Miért nincs divatba már a lovas szekér?
Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 02:13
2/18 A kérdező kommentje:
Szabika tudja?
2022. szept. 28. 02:26
4/18 anonim válasza:
Azt gondolom, olyan időket élünk, hogy egy ló fenntartása és hovatevése körülbelül elképzelhetetlen az emberek elsöprő többsége számára... Miközben lassan ahhoz is hozzávágnak három autót, aki csak két megálló autóbuszjegyet szeretne visszatéríttetni, és locsolják a fejére még mindig szinte ingyen a benzint mások lerabolt pénzéből. Nem mellesleg, ha lovas szekérrel mennél ki az útra, nem elég, hogy egész nap le lennél dudálva, jó eséllyel estére már beléd is mennének százhússzal. Aztán ki tudja, mi van. Ilyen világot élünk. De azért én drukkolok neked, ha megpróbálkozol vele...
5/18 anonim válasza:
Korszerűtlen... ló kell hozzá, az meg drága és gondozni kell. Amúgy itt a faluban szoktam látni stráfot, télen a fát szokták vinni vele nyáron meg valami szalmát.
6/18 anonim válasza:
Lassú, kényelmetlen, esôben, szélben nemigen használható, a lovat fenntartani sok pénz, akkor is eszik, ha nem használod, és párban kell tartani. Nameg potyog az útra a lócitrom.
7/18 anonim válasza:
Bizonyos helyeken még lehet bérelni. Én örülnék például egy ilyen randinak, nagyon romantikus lenne.
23/L
8/18 anonim válasza:
Kihaltal a lovak, a fa meg kell tüzelőnek, nem tudunk szekereket csinálni.
9/18 anonim válasza:
Én még szoktam látni falun. Városba nyilván nem sok lovat látsz a forgalomban.
10/18 anonim válasza:
Rohadt drága egy ló tartása. Senkinek nincs kedve a lócitromot összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!