Hány vezetési óra után mentél forgalmi vizsgára?
Figyelt kérdés
Lehet írni hosszú sztorikat is, nagyon érdekel most ez a téma. Melyik autóssuli, volt-e előtte a vezetésben gyakorlatod, milyen volt az oktató, és persze hogy hogyan/mikor zajlott a forgalmi vizsga?:)2022. szept. 24. 08:38
11/16 Víctor Orbanescu válasza:
franc tudja, talán 45 vagy 50, de nekem még éppen volt ebben rutin is, elsőre meglett minden (kresz, rutin, elsősegély, forgalmi)
BP-en szerintem nem elég a 30 óra, hogy megtanulj biztonságosan(!) közlekedni
12/16 anonim válasza:
Először 32 óra után mentem vizsgázni, nagyon jól ment, szinte semmi hibám nem volt, de az utolsó 5 percben elbizonytalanítottam magam egy sárga lámpánál, és sajnos nem jó döntést hoztam:( Elképesztően rendes vizsgabiztosom volt, mondta hogy nagyon sajnálja a helyzetet, már szinte biztos volt benne hogy megvan a vizsga. Sajnos kimaradt ilyen-olyan okokból 1,5 hónap vezetés nélkül, múlthéten vettem pár órát, holnap pedig újra vizsga. Most sokkal rosszabbul megy, mint az első vizsgám előtt, majd meglátjuk mi lesz.🥹
13/16 A kérdező kommentje:
#12 Hogy sikerült végül? :)
2022. okt. 2. 22:30
14/16 anonim válasza:
Hivatalosan 38 óra plusz pár óra zsebbe az oktatónak. Elsőre meglett a vizsga.
Ahogy én láttam, látom ez még viszonylag kevés óra, sok oktató most már csak 50-60 órákkal enged vizsgázni.
15/16 anonim válasza:
Bocsi hogy csak most, #12-es vagyok, meglett, nagyon jól sikerült a vizsga, mondta is a vizsgabiztos, hogy nem érti miért buktam meg először.😅
Mindenkinek sok sikert kívánok aki most áll a forgalomvizsga előtt, minden rendben lesz!!
16/16 anonim válasza:
Gratulálok, balesetmenteset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!