Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki forgalmi vizsgára megy...

Aki forgalmi vizsgára megy annak mindent hibátlanul tudnia kell?

Figyelt kérdés
Azt szokták mondani a friss jogsisnak is rengeteget kell még tanulnia ezért megfogalmazódott bennem mi az a szint mikor már végre forgalmi vizsgára mehetek? Pl hibátlanul tudni kell vezetni az órákon? Titeket milyen tudásnál írtak be vizsgázni?

2021. máj. 20. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

én inkább úgy mondanám, hogy el kell tudnod vezetni az autót és közben be kell mutatnod a szabályos közlekedés iskolapéldáját, ebbe nyilván nem csúszhat túl nagy vagy túl sok hiba

igazán jól vezetni csak évekkel később fogsz :)

2021. máj. 20. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Vizsgán azt kell bemutatnod, hogy egyedül vezetve is tudsz szabályosan, balesetveszély okozása nélkül vezetni. Általánosságban azt mondják, hogy kb 100 ezer km után leszel jó sofőr, DE: ne bízd el magad soha. Lehet, hogy levezetsz 1 millió km-t úgy, hogy egy karcolást se okozol, de bármikor kerülhetsz olyan szituációba, amivel még nem találkoztál, és abból könnyen lehet baleset, ha rosszul reagálsz. Van is egy mondás a vezetésről: fél lábbal a börtönben, fél lábbal a sírban. A vezetés veszélyes üzem, mindig 110%-kal kell figyelni, és mások fejével is gondolkozni, mások hülyeségeit is ki kell védeni
2021. máj. 20. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hibátlanul tudni a vizsgán (pár hibaponttal még át lehet menni, pl ha lefullasztod az autót az még nem a világ vége), de ne csinálj hajmeresztő dolgokat (pl összetöröd az autót, elgázolod a gyalogost, átmész a piroson, nem adsz elsőbbséget, részegen vezetsz stb)
2021. máj. 20. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azzal kezdte a vizsgáztató hogy " Péter, itt most nem az a cél hogy hibátlanul vezessen, hanem hogy szabályosan, másokat nem veszélyeztetve önállóan is részt tudjon venni a forgalomban. Van-e kérdése? Érthetőek a feladatok? (válaszoltam) Rendben, akkor indulhatunk, a rutinpályáról kiérve balra fogunk kanyarodni." Mondjuk ez A1 kategóriánál volt, B-nél és C-nél meg sem mukkant a vizsgabiztos, csak a végén😂
2021. máj. 20. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan.

Engem simán meghúznának egy nem kent forgalmin, mert adaptálódtam a balkáni közlekedési morálhoz és hierarchiához (Suzukival max. akkor van elsőbbséged, ha 80-al döngetsz 50-es szakaszon).

Tudj biztonságosan közlekedni, manőverezni, tudd értelmezni a táblákat, és alkalmazd a kreszt. Vizsgán ez a feltétel.

A való életben meg inkább a reflexek, a gyors reakció és a hangos anyázás számít.

2021. máj. 28. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!