ABS és szervón kívül más "extra" nincs a kis fosomban, de imádom feszegetni vele a határokat. Kedvenceim a kanyargós utak. :D Hülye vagyok, vagy köztetek is van, aki élvezi ezt? :D
2022. szept. 20. 01:42
1/10 anonim válasza:
Én bármilyen autót szívesen vezetek, amelyik biztonságos. Én tuti élvezném egy ideig, hogy kitaposom a belét egy gyengébb gépszörnynek - igazából mentem már ezres Suzukival Albániába - , de az is tény, hogy tartósabban már inkább a hátrányait látnám. Főleg úgy, hogy már hozzászoktam a dinamikus gyorsításokhoz, hiszen fővárosi forgalomban gyakran segítség sávváltáskor.
2022. szept. 20. 06:34
2/10 anonim válasza:
Mersékelten igen. Főleg ha van benne valami ami egyedi. Pl a Yarisok vetített orája, regi 1.3-as Suzukik meglepő fürgesége stb...
Bar a határok feszegetése néha persze beleferhet, de eldobni is könnyebb ezeket a kocsikat, szóval tultolni sem erdemes.
2022. szept. 20. 07:02
3/10 anonim válasza:
Dehogy élvezik, nincs rajta mit.
2022. szept. 20. 07:29
4/10 anonim válasza:
60 lóerősnél erősebbet sosem hajtok, megóvandó az útszéli fák, susnyás, állatvilág.
2022. szept. 20. 08:25
5/10 anonim válasza:
Autótól és helyzettől is függ.
Pár példa:
Egy zsigulit élvezet vezetni, de mondjuk egy autópályán vagy a városi dugóban nem sok élvezetet tudna adni, inkább csak kínlódás lenne.
Egy max. 20 éves fapados Opel, Citroen vagy valami viszont egy szuper szerpentinen is egy nagy nulla és semmi élvezetet nem tudna adni. Ezeket egyszerűen rossz vezetni: nehezek, lassan reagálnak a gázpedálra, gagyi futómű.
2022. szept. 20. 11:20
6/10 anonim válasza:
Most már nem, máshoz vagyok szokva, de amikor 20 évesen megvettem a full fapad VW Polo 6n-emet (se szervó,se légzsák), 15-ös alufelnikkel (a széria kerekek 13-14 zollosak motortól függöen) egyszerűen imádtam.
2022. szept. 20. 11:46
7/10 anonim válasza:
Attól függ, szerintem ezzel lehet igazán élvezni. De ha azért vezetsz, hogy élvezd, miért nem motorozol?
2022. szept. 20. 18:14
8/10 anonim válasza:
Autótól függ.
Nekem van egy 28 éves 1.4-es F Astrám, ABS természetesen nincs. Ezt kimondottan jó vezetni, ahol nem kell nagyon nagy gyorsulás. (Visszaváltva azért lehet vele rakétát játszani, ha szükséges - ezt se tudja minden autó.) Mivel alacsony, nagyon jó az útfekvése, nincs nagy súlya, ami elvigye a kanyarban, a gyenge motor a könnyű karosszériával még így is tud valamit, a váltó fogkiosztásai nagyon jók, stb. Régebben sokat vezettem a Mátrán keresztül is, azt is nagyon szerettem.
A Doblo viszont egy rettenetes fs, minden tekintetben. Csak a kategóriájában legnagyobb csomagtere miatt tartom.
2022. szept. 21. 08:18
9/10 anonim válasza:
Enyém is öreg már, de imádom.
2022. szept. 21. 18:03
10/10 tothp válasza:
Volt már pár autóm. Nem vittem túlzásba az extrákat, de a full fapad, szervó nélküli szívódizel Opel Campo-t szerettem a legjobban vezetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!