Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az 52-es főúton van kerékpáros...

Az 52-es főúton van kerékpáros tiltás valahol?

Figyelt kérdés

Erre tervezem a kiskunsági kerékpáros túrám egy részét, de elbizonytalanodtam.

A merretekerjek.hu szerint minden ok, a Google képeken sem láttam sehol tiltást, ahol megnéztem, viszont Straván a hőtérkép szerint nem egy túlságosan népszerű útvonalról van szó, amit alátámaszt, hogy létrehozott szegmensek sincsenek (én legalábbis nem láttam).

2022. szept. 19. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, az igazi probléma ott a járműforgalom. Elég komoly távolsági forgalmat bonyolít az út, szerintem egyszerűen élvezhetetlen ott bringázni a kamionok, furgonok , egyebek között - kivéve ahol van bringaút.
2022. szept. 19. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Tiltás tudtommal sehol sincs. Nem sok olyan kelet-nyugat irányú útvonal van az országban, ami nem érinti Budapestet, ezek egyike az 52, a forgalom ennek megfelelően brutális.

Ennél nagyobb baj a minőség, sok helyen ugyanis olyan színvonalú az út, aminél még borsodi zsákfalvakba is különb utak vezetnek.

Országútival szétráz az egész, nehéz érdemi edzést végezni ott, a túrakerékpáros hülye lesz majd a kamionok között a túlélésre játszani, a közelben élő tanyabikeosok pedig eleve nem mernek rajta haladni. Ez az oka a népszerűtlenségnek.

Hozzáteszem, az egyes részein már megindultak a felújítási munkálatok, ez majd javíthat a helyzeten.

Szóval én a helyedben inkabb úgy tervezném az utat, hogy ne nagyon kelljen itt tekernem, de végül is egyszer-egyszer ki lehet beírni.

2022. szept. 20. 09:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!