Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek a V-HÍD az összes...

Szerintetek a V-HÍD az összes V43, M62, M43 mozdonyt megveszi a MÁV-tól, vagy csak néhányat?

Figyelt kérdés

2022. szept. 1. 00:15
A kérdező szavazást indított:
Igen, megveszi
Nem biztos
Nem, mert... (Megírom)
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért venné meg az összeset?? Ez a gondolat honnan jött?
2022. szept. 1. 02:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Mégis minek?
2022. szept. 1. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Nem adhatja el a Start az összes V43-at. Akkor nem fognak járni a személyvonatok.

A válság miatt a 115 darab TRAXX beszerzését leállították, tehát még 10-15 évig a megmaradt V43-asoknak lesz dolga.

2022. szept. 1. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Biztos, hogy nem. Most készül pl a 187-es Szergej is, már megkapta a bordó festést, ha tervben volna az eladás, akkor MÁV már biztos, hogy nem foglalkozna velük így, pláne nem retro festéssel.

Szilikre meg szükség sem lenne ennyire, amennyi még jelenleg maradt, anyagoláshoz, pályaépítéshez inkább dízelek kellenek, villanygép max arra, hogy nagyobb távról odavigye amit kell de adott helyszínen nem nagyon szokott lenne drót főleg feszültség alatt, szóval ott nem is tudnának mit kezdeni a villanygéppel.

2022. szept. 1. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Én fogom megvenni az összeset
2022. szept. 1. 11:14
 6/7 A kérdező kommentje:
#3 Vectronokat akart venni, de értem mire gondoltok
2022. szept. 1. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából úgy gondoltam, hogy majd évekkel később. Bocsi, ezt nem írtam bele a kérdésbe.
2022. szept. 1. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!