Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elektromos rollerrel közlekedh...

Elektromos rollerrel közlekedhetek főúton lakott területen kívül?

Figyelt kérdés
Sajnos se járda, se kerékpárút. Amit most vennék rollert, munkába járni kellene, de nem akarok szabályszegő lenni. Kb 25 km/h-val mennék, ami kb kerékpárnak felel meg. Ugyanakkor nem tiszta, hogy ezek a rollerek felérnek e a kerékpárral jogilag, mert azzal ugye mehetek főúton. Alternatív útvonal sajnos nincs jelenleg, csinálnak elkerülőt, meg kerékpárutat is, de mire az kész lesz...
2022. aug. 15. 21:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20 300W-ig nem kell jogsi, afölött már segédmotoros kerékpár, aminek a tervezett sebessége nem lehet 45km/h felett, nem lehet 4kW-nál nagyobb teljesítményű, 50ccm-nél nagyobb hengerűrtartalmú és 40-nel lehet vele maximum közlekedni. Persze rendszám nélküliek, szóval úgy reszeled a Simsont, ahogy nem szégyelled.
2022. aug. 16. 18:17
 22/25 A kérdező kommentje:
Végül kinéztem egy elektromos kerékpárt, ami 14"-os kerekekkel rendelkezik, 250 W-os 25 kmh-ás 65 km-t képes menni egy töltéssel, csak még a lóvét nem tudom hogy vakarom rá össze, de az is megoldódik, fele már megvan.
2022. aug. 17. 05:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Melyik típust nézted ki pontosan?
2022. aug. 17. 07:36
 24/25 anonim ***** válasza:
szokott lenni állami pályázat elektromos biciklire
2022. aug. 17. 07:46
 25/25 A kérdező kommentje:
#23: Dyu D3F-et néztem ki, nagyon tetszik mind külsőre, mind teljesítményre. Egyébként most jófogáson is találtam egyet, de abba nincs akku és töltő sincs hozzá. Ezekhez szabvány akksik és töltők vannak, vagy nagyon nehéz lenne beszerezni hozzá?
2022. aug. 19. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!