Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért ilyen "nagyképűek"?

Miért ilyen "nagyképűek"?

Figyelt kérdés

Adott egy Debreceni osztály, 17-18 évesekkel. Én tettem le elsőnek a jogsit az osztályban, pedig már sokan előttem is letehették volna. Elsőre átmentem mindenből. A nyáron elég sok kilométert mentem már (3000 km fölött), és eddig mindenki azt mondta, hogy kezdőhöz képest jól vezettem.

(nem kérkedésből)

Most sokan rákaptak, hogy elkezdjék. Van aki most másodikra ment át az elméleten.

Igy is, mindenki ez a " melléd sem ülök be", "béna vagy" szöveggel dobálózik. A legtöbbje olyan, akinek még nincs is jogsija. Mitől olyan "nagy" téma ez? Másnak nem mindegy ki hogy vezet? Bármit lehet mondani, a végén úgy is az jön ki hogy a másik vagy én a béna, lefizettem a vizsgáztatót stb...

2010. szept. 23. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a gyerekeknél az "erősorrend" számít, nem a felnőttes gondolkodás. Aki leszólja a másikat, az bevágódik a húzóembereknél. És ugye ott az irigység is...
2010. szept. 23. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Irigyek, hagyd őket. Nekem is megvan a jogsim, elősre sikerült minden, s szerintem elég jól tudok vezetni, ahhoz képest, h 17 éves vagyok és lány:)

Am én úgy gondolom, h ha vki mondjuk 2X bukott akármelyik részéből, az nem tud vezetni. Pl. egyik osztálytársamnak már tavaly megvolt a jogsija, mert hamarabb betöltötte a 17-et, s fél éve kb. elütött egy biciklist, s elvették fél évre a jogsiját. Pedig az elején úgy dicsekett vele, h neki van jogsija, s majd az apja vesz neki bmw-t meg minden.

Igazából nekem is régebb óta meglehetett volna a jogsim, mert a suliban hirdette az autósiskola a tanfolyamot, s így oda jöttem a suliba megtartani az elméleti órákat, de ez csak 1 héten 1X volt lehetséges, mert mindenkinek dolga volt a többi nap. Tél közepe táján végeztünk a tanfolyammal, de nem mentünk még elk vizsgáézni, mert télen nem akartunk vezetni, meg igazából meg akartam várni sz osztálytársaimat akikkel jártam. Kár volt, mert nekik még most sincs jogsijuk. Áprilisban elmentünk vizsgézni, nekem sikerült, többieknek nem:) szal utána én elkezdtem vezetni, nyári szünetben, minden nap 2 óra, így meg is volt pár hét alatt. Azóta kocsival, vagy motorral járok suliba.

17/L

2010. szept. 23. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor Én 18 voltam, Engem is lebénáztak, csak mert nem száguldoztam eszetlenül.
2010. szept. 23. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom milyen gané iskolába jársz, én már legalább 10 osztálytársamat vittem, még egy se szólt be. Pedig normálisan mentem, nem keménykedtem meg száguldoztam...
2010. szept. 23. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

19 leszek 2 éve van jogosítványom és az osztályomból rajtam kívül 2-3 embernek van még jogsija ,ladával járok rendben van tartva és mindenki úgy ül bele hogy jájj most megyünk ladával (jó kedvvel szállnak be).És egyikőnket sem érdekli hogy ki hogyan vezet :)

Nem szólnak meg senkit hogy nem száguldozunk amúgy meg ha valakinek nem tetszik hogy nem száguldozok ne üljön be mellém.

Jó néha szoktam gyorsan menni de nem mindíg és az is csak azért van hogy az autó ne lustuljon el.

2010. szept. 24. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!