Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi tortenik, ha etitanban...

Mi tortenik, ha etitanban letelik a tanulasi idom?

Figyelt kérdés
eddig az elso modult teljesitettem csak masfel ora telt el. lesz eleg idom vegigvinni igy?

2022. júl. 28. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen lazán végig lehet vinni, még úgy is, hogy betartod a leckék közti szüneteket. Én június 24.-én kaptam meg a hozzáférést, és július 11.-én jeleztem az iskolának, hogy végeztem. De erről ők is kapnak értesítést mikor sikeres házivizsgát teszel.

Tanfolyam mellett folyamatos, 12 órás műszakban dolgozom, tehát tényleg nap kapkodtam el. Hozzáférésem meg december 23-ig szól, tehát fél év. Gondolom neked is ennyi, ez alatt csak végére érsz :). Mikor a B-t csináltam, még tantermi képzésben, ott is letoltál az egészet 1 hónap alatt, heti 3 alkalommal.

2022. júl. 28. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt de en arra ertettem hogy van ilyen 75 oras tanulasi ido es abbol meg a fennmarado 73 es fel ora eleg lesz-e a maradek modulokhoz. az elso modul viszonylag rovid volt
2022. júl. 28. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez csak rajtad múlik, hogy milyen gyorsan haladsz. 75-ből én 24 órát használtam el.

Üdv:1

2022. júl. 28. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudsz venni meg órákat, ugy emlekszem 10 orankent.. mennyibe kerül nem tudom
2022. júl. 29. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég lesz a 75 óra. Én elég pöcsölősen csináltam végig (nincs a családban autó, nulláról indultam kvázi), minden kis jó tanács buborékot elolvastam és minden bónusz videót is megnéztem, és minden egyes anyagrésznél átnéztem jobbra lent az összes kérdést is... volt olyan anyagrész, ahol a felső számlálóm már pirosba hajlott, hogy lassan nyomkodtam végig, de így is 22-23 óra körül a végére értem. A maradékból meg a tesztalkalmazást nyomogatom.

Saját bevallásuk szerint egyébként 30 órásra van tervezve a tanfolyam, szóval ezzel kalkulálhatsz.

Az elején hosszabb modulok vannak - én eskü azt hittem, csak az a hét modul van és cső, mert a suliban is csak legyintett az adminisztrátor csajszi, hogy jajj, hát pár óra az egész -, mikor az első részvizsga után megláttam, hogy hány részanyag van és mindegyik több modulból áll, akkor kicsit beijedtem, hogy sose jutok a végére, de aztán a vége felé már rövidebb modulok és több ismétlés is van, olyankor gyorsabban halad az ember.

2022. júl. 29. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Bőven elég lesz, azt hiszem 20-25 órát használtam fel, pedig rengeteg próbavizsgát csináltam.
2022. júl. 29. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:

10 ezerért meg lehet hosszabbítani újabb 180napra.

De első körben is menni fog.

2022. júl. 29. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor ulj oda, ha tenyleg tudsz tanulni, odafigyelni.. nem vagy faradt, nem foglalkozol massal.
2022. júl. 30. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!