Ha nincs idom vonatjegyet venni, de van jegykiado automata, vehetek a vonaton jegyet?
Megbüntetnek és ráadásul le is szállítanak.
Csak úgy adhat jegyet, ha kifizeted a büntetés felárat.
Be van kötve a központi rendszerbe.
Koszi a valaszokat mindenkinek!
Igen tudom, hogy online is meg lehet venni, probalkoztam is vele, de olyan lassu netem van, hogy az csak messengerezesre eleg. Meg mindig nem tudtam volna megvenni a telommal szerintem.😅 Regen mindig returjegyet vettem ha mentem valahova, de most van ez, hogy csak 4 orat ervenyes a jegy, es nem voltam benne biztos, hogy visszaerek ennyi ido alatt.
Szerintem siman belefer :D
En evekig amig diák voltam, blicceltem... Szombathelyről mentem mindig Körmendre a kedvesemhez de mindig csak az előtte lévő faluig vettem, sose jött az 1 állomás között általában csak a nagyobb városokbál jönnek ellenőrizni :D
Ha falun szállok fel es nem jön egyből akkor is szoktam mondani azt a helyet ahol épp odaér hogyha nincs elég apróm...
jó paraszt volt ez a kalauz amúgy adnia kellene szerintem amit ő értékesít azután még kapna is pénzt
"Babakocsival jottem haza ma, es az utolso pillanatban ertem az allomasra, nem tudtam jegyet venni. "
Akkor mész a következő vonattal. Nem is értem, hogy jut eszedbe nem venni.
7-es, te vagy a paraszt, nem a kalauz. Pontosan az ilyen ügyeskedő fillérbåszók miatt kell mindenkivel szigorúnak, kevéssé elnézőnek lenniük, máskülönben a fél ország 10 kilométeres 90 százalékos jeggyel mászkálna.
Kérdező, ha neked fontos a rugalmasság , egyszerűen a visszaúti jegyed kezdő időpontját add meg úgy, hogy az kenyelmes legyen számodra. A 4 órás időintervallum kezdetét te adhatod meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!