Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány megszerzése...

Jogosítvány megszerzése mikor? Kocsira

Figyelt kérdés
Hali, most júniusban töltöttem a 16-ot, tehát ha minden igaz január-februárban már kezdhetem is a kreszt. Megéri olyan korán, vagy várjak amíg a gyakorlatit is elkezdhetem, azaz 17 éves koromig? Én személyszerint szeretném egyből letudni a kreszt, majd később a gyakorlatit, de vannak akik azt mondják hogy addigra elfelejtem a kreszt. Mondjuk ez szerintem hülyeség mert valakinek 20 év után is a fejében van na mindegy. A lényeg, hogy megéri egyből, suli mellett tanulni a kreszt?

2022. júl. 28. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A KRESZ vizsga 2 évig érvényes, és bármi közbejöhet. Én nem mennék ennyire előre, úgy kezdeném, hogy folyamatosan tudjam csinálni.
2022. júl. 28. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, főleg hogy manapság mindenhonnan azt hallani, hogy mennyire telítettek az iskolák és nagyon lassan halad a gyakorlati oktatás, akár 1-2 hét is eltelik két alkalom között. Így meg elég lassan pörög le a kötelező óraszám és még lehet plusz órák is kelleni fognak. Szóval én is várnék, hogy a KRESZ vizsga teljes 2 éve rendelkezésedre álljon.
2022. júl. 28. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem venném ennyivel előrébb, mint a vezetést, mert aztán a végén nem fejezed be a vezetést időben, és csinálhatod újra a KRESZ-t is.
2022. júl. 28. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elősször azért édeklődj utána, hogy mennyi is a várólista, mert ismerősi körökben nem nagyon volt még akinek 1 éven belül lett jogsija, a tanfolyam kezdetétől számítva, ugyanis onnantol ketyeg a 2 év, nem a kreszvizsgától. Pont egyik ismerősömnek csúszik így a vezetése.

Kreszvizsgát, 16 év+9hónaposan tehetsz, így előtte 1 hónappal jelentkezz inkább, annyi idő alatt lazán le lehet pörgetni az online tanfolyamot

2022. júl. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!