Nagyjából mennyi ideig tart a C illetve a C+E jogosítvány megszerzése?
Nekem a C kategória 8 hónap alatt lett meg úgy, hogy eltolták a kresz és bü vizsgát a koronavírus miatt. Ja és minden meg lett elsőre. Nem tudom miért írtad hogy betöltöd a 21-et, 18 év a korhatár. Én is nemrég, 18 évesen csináltam meg a suli mellett.🤷♂️
Egyébként ne csak a jogsival számolj, kell minimum egy Páv3, azzal érdemes kezdeni, ha meg meg van a jogsi, akkor kell Gki tanfolyam is. Mivel Gki-ból elsőnek alapképzésre kell menned, az is drága, fél éve még 155 ezer forint volt.
Köszi a választ
Igazából annyira nem hajt a tatár, még van másfél évem hátra a suliból, mire végzek, addigra szeretnék majd minden olyan okmányt magaménak tudni, hogy akkor nyáron már kezdhessek kamionosként.
Gki kártya ha jól tudom csak 5 évig érvényes, bár lehet keverem valamelyik Pávval, de ami ilyen pár év érvényességű, azokat szeretném utoljára hagyni.
CE mennyire gázos idő szempontjából, nem tudod?
Szuper, akkor csak nem húzódik el nekem sem évekig :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!