Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagyjából mennyi ideig tart a...

Nagyjából mennyi ideig tart a C illetve a C+E jogosítvány megszerzése?

Figyelt kérdés
Lassan betöltöm a 21-et, és erősen gondolkozok hogy ha befejezem ezt a 2 éves érettségi utáni iskolát, akkor pár évet elmegyek kamionozni. Szeretném a közeljövőben elkezdeni a C-t, hogy utána mehessek C+E-re. Tudom hogy nagyon eltérőek az esetek, mint ahogy a B kategóriás is (én például 4 hónap alatt lenyomtam 0-ról, haver másfél évig csinálta), de megközelíthetőleg, ha a C után azonnal kezdeném a C+E-t, akkor durván mennyi idő alatt lennék kész (GKI, meg egyéb tanfolyamokat leszámítva, az egyelőre még nem aktuális)?

2022. febr. 10. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a C kategória 8 hónap alatt lett meg úgy, hogy eltolták a kresz és bü vizsgát a koronavírus miatt. Ja és minden meg lett elsőre. Nem tudom miért írtad hogy betöltöd a 21-et, 18 év a korhatár. Én is nemrég, 18 évesen csináltam meg a suli mellett.🤷‍♂️

Egyébként ne csak a jogsival számolj, kell minimum egy Páv3, azzal érdemes kezdeni, ha meg meg van a jogsi, akkor kell Gki tanfolyam is. Mivel Gki-ból elsőnek alapképzésre kell menned, az is drága, fél éve még 155 ezer forint volt.

2022. febr. 11. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, most látom hogy a Gki-t leszámítva. Akkor nem szóltam😅
2022. febr. 11. 09:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Igazából annyira nem hajt a tatár, még van másfél évem hátra a suliból, mire végzek, addigra szeretnék majd minden olyan okmányt magaménak tudni, hogy akkor nyáron már kezdhessek kamionosként.

Gki kártya ha jól tudom csak 5 évig érvényes, bár lehet keverem valamelyik Pávval, de ami ilyen pár év érvényességű, azokat szeretném utoljára hagyni.

CE mennyire gázos idő szempontjából, nem tudod?

2022. febr. 12. 00:12
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem mindennel együtt C+E+GKI+PAV megvolt 7 hónap alatt.
2022. febr. 12. 05:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Szuper, akkor csak nem húzódik el nekem sem évekig :)

Köszönöm a válaszokat!

2022. febr. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!