21-ben mennyibe kerül a jogosítvány megszerzése?
Figyelt kérdés
Pár helyen megnéztem mindegyik mást írt.2021. dec. 19. 00:15
1/8 anonim válasza:
Mivel a KRESZ vizsga és a forgalmi vizsga az, ami fix díj a többit iskolája válogatja. Egyébként valószínűleg 250-ben benne lesz minimum.
2/8 anonim válasza:
Kresz tanfolyam kb. 30k,
Kresz vizsga 5k
Orvosi vizsgálat 7k
Elsősegély vizsga 8k
Gyakorlati órák min. 30x5k = 150k
Forgalmi vizsga 11k
Összesen: 211k és ez nagyon az alja, ha elég kedvezők az óradíjak és nem kell semmilyen pótóra és pótvizsga.
3/8 anonim válasza:
265 ezer volt ugy,hogy mindenbol elsore atmentem,vezetesbol sem kellett plusz ora,a 30.oran vizsgaztam.
6000ft/ora volt a vezetes
4/8 anonim válasza:
Te már csak 22-ben fogod megszerezni🤷♂️
5/8 anonim válasza:
átlagosan 250 és 300 000 forint körüli összeg ha a "B" kategóriáról beszélünk.
6/8 A kérdező kommentje:
#4 mégse kérdezhetem 22-23 róo senki se jövőbe látó.
2021. dec. 19. 11:32
7/8 anonim válasza:
Én úgy iratkoztam be, hogy ~260.000 Ft, ha minden elsőre sikerül. Azóta emelkedtek a díjak, de ugye ez az azokra vonatkozik, akik már az új ár szerint kötöttek szerződést. (Megkérdeztem.)
8/8 anonim válasza:
Párom most vizsgázik majd Januárban . Ha mindent beleszámolok akkor 400 ezer forint körül lesz, vagy még egy kicsivel több. 6000 forint egy vezetési órája. Ő 50 órát vett. Azért 50-et, mert neki ennyi gyakorlásra volt szüksége ahhoz, hogy aránylag magabiztosan tudjon közlekedni a forgalomban(direkt nem vezetést írtam). Gondolkodtunk azon is, hogy majd levizsgázik aztán majd megtanul normálisan közlekedni, ahogy egyre több tapasztalatot szerez. Aztán elvetettük, mert még is csak Budapest agglomerációjában lakunk, és biztos kell majd csúcsidőben pesten is vezetnie, ami egy kész Mad Max világ. Így kifizettük a plusz pénzt, mert az még is csak olcsóbb mint ha összetöri magát, vagy ne adj Isten mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!