Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben kinkell fizetnem...

Ilyen esetben kinkell fizetnem a forgalmi engedélyt?

Figyelt kérdés
Ma derült ki, hogy 6 évvel ezelőtt rossz motorszámot írtak a forgalmiba. Ők rontották el, vajon ki kell fizetnem a cserét?

2022. júl. 26. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Biztosan ki kell. Szerinted érdekli őket, hogy ők hibáztak? Ez nem az a világ, kicsit eltévedtél szerintem.
2022. júl. 26. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ia pont ez volt... Ki kellett fizetnem. 🤷‍♂️
2022. júl. 27. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Voltam ma az okmányirodában.

Nekem nem kell fizetni.

Lehet, hogy ügyintézőtől is függ?

2022. júl. 27. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem biztos kifizettetnék, mert amikor járművásárlás után bementem névre íratni, az ügyintéző megkért, hogy nézzem át az adatokat, jól másolt-e át mindent, és aztán aláírtam, hogy a megadott adatok helyesek, mielőtt fizettem és kinyomtatta az új forgalmit. Ha nem kellett fizetned, jól jártál.
2022. júl. 28. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Nekem ezeket a kereskedés intézte, amikor vettem az autót.

Az is lehet, hogy honosításnál lett elrontva, de most, szerencsére nem kellett fizetni.

2022. júl. 28. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!