Ilyen esetben kinkell fizetnem a forgalmi engedélyt?
Figyelt kérdés
Ma derült ki, hogy 6 évvel ezelőtt rossz motorszámot írtak a forgalmiba. Ők rontották el, vajon ki kell fizetnem a cserét?2022. júl. 26. 17:24
1/5 anonim válasza:
Biztosan ki kell. Szerinted érdekli őket, hogy ők hibáztak? Ez nem az a világ, kicsit eltévedtél szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nekem ia pont ez volt... Ki kellett fizetnem. 🤷♂️
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam ma az okmányirodában.
Nekem nem kell fizetni.
Lehet, hogy ügyintézőtől is függ?
2022. júl. 27. 23:27
4/5 anonim válasza:
Velem biztos kifizettetnék, mert amikor járművásárlás után bementem névre íratni, az ügyintéző megkért, hogy nézzem át az adatokat, jól másolt-e át mindent, és aztán aláírtam, hogy a megadott adatok helyesek, mielőtt fizettem és kinyomtatta az új forgalmit. Ha nem kellett fizetned, jól jártál.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem ezeket a kereskedés intézte, amikor vettem az autót.
Az is lehet, hogy honosításnál lett elrontva, de most, szerencsére nem kellett fizetni.
2022. júl. 28. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!