Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nálunk is vannak jelentős...

Nálunk is vannak jelentős számban kamiontolvajok?

Figyelt kérdés

Nyugat-Európában sajnos sok helyen vannak. A kamionok megállnak éjszakára az autópálya pihenőkben, a tolvajok kívülről földes úton közelítik meg a pihenőt. Átvágják a kerítést kirámolják a kamiont és már ott sincsenek.

Ilyenek nálunk is vannak szép számban vagy csak külföldön? Mert itthoni esetről még nem hallottam.

2022. júl. 17. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyugaton meg lehet oldani, akkor szerinted pont itt nem?
2022. júl. 17. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, engem is kiraboltak.
2022. júl. 17. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

melyik nyugaton? nemetben, svajcban, osztrkaban nincs ilyen, hacsak nem valami kivilagitatlan gettoban allsz meg a semmi kozepen, de ott se biztos.

Franciaban, belgaban, olaszban is csak ott van ilyen ahova nem kellene a sofornek megallnia, pl kivilagitatlan parkolo a palya mellett. Ipari parkokban ott se fog piszkalni teged senki.

Az a vicces hogy ahol dolgozok most orszagban, itt a tanksapkan nincs is zar, teletankoljuk 1000 literrel a 2 tankot, meg 150 az aggregatorban, egy farmon hagyjuk a kamiont full kivilagitatlanul, es a kutya nem nyul hozza…

2022. júl. 19. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy van.

Hol az árut dézsmálják meg hol a gázolajat szívják le.

Van hogy a lámpát, tükröt is le lopják.

Van hogy ha egy kicsit le húzva hagyod az ablakot be fújnak valamilyen cuccot amitől te mint sofőr be kábulsz, ezekután feltörik a kamiont és ki is rabolnak +van hogy ki rakják az embert és az egész kamiont el viszik persze ez már sokkal ritkábban szerencsére.

2022. aug. 16. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
#4 ez a tipikus valakinek a valakinek a valakije meselte dolog … Nem mondom hogy nincs, de olyan ritka, mint ahogy a repulogekep is allandoan lezuhannak es ez miatt veszelyes a repules ( ironia )
2022. aug. 16. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezek mind megtörténtek valóban, sajnos nem olyan ritka mint azt hinnéd,lehet hogy neked eddig szerencséd volt remélem te szerencsés is maradsz.

Voltam én is sofőr, belföld sem biztonságos.

Teljesen mindegy hol állsz meg, simán le tudják szívni az üzemanyagot.

2022. aug. 16. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:

#3 Asfinagos kivilágított parkolóban is simán leszívják az üzemanyagot.

Ne mond azt hogy nincs ilyen.

Némtben is megcsinálják ugyan ezt, pl meg állsz egy nagyváros előtt az utolsó benzinkutaknál és ott is simán megcsinálják ezeket.

2022. aug. 16. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

#7 mese-mese matka … nemet parkoloban ahol allandoan koroznek a rendorok? Ugyan mar … Az asfinagosok bevannak kamerazva, meg samsung tv vel is volt hogy oda kuldtek mint biztonsagos parkolo.

Ha meg olasz mondtad volna esetleg elhinnem, de ezek utan mar nem nagyon tudlak komolyan venni ilyen hulye kijelentes utan, hogy SIMAN mert qrvara nem. Lehet volt az evszazadok soran ilyen, de baromira ritka dolog …

2022. aug. 16. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudod mit legyen akkor neked igazad,biztosan csak kitalálom. Igazából már megszoktam,mindig vannak okosak, én itt el is engedem ezt a témát.
2022. aug. 16. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!