Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Harmadik forgalmi vizsgán...

Harmadik forgalmi vizsgán elnézőbb a vizsgabiztos?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az a helyzet hogy jövő héten megyek harmadjára forgalmi vizsgára,és nagyon félek,hogy ismét nem sikerül.Rengeteg időt,pénzt,és energiát fektettem már az egészbe.A kressz és az elsősegély vizsga meglett elsőre,de a vezetéssel nagyon szenvedek.Mind a kétszer teljesen jogosan húzták meg forgalmin.Volt aki azt mondta,hogy másodjára már biztos meglesz,mert akkor már elnézőbb a vb.Nos hát nem volt az,de nem őt okolom.A kérdésem az lenne,hogy szerintetek ha harmadjára megyek vizsgázni,akkor elnézőbb lesz-e a vizsgáztató?
2022. júl. 8. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem. Ha olyat hibázol ami azonnali bukás nem lesz elnézőbb. Az hogy vannak esetek ahogyan anyudnál is meg egyeseknél akiktől hallani ilyen infókat ott vagy "alszik" a vizsgabiztos vagy nem figyel oda és nem veszi észre a hibát vagy mivel ismerős így jóindulat benne van, vagy meg lett kenve.

A tesómnak 4. alkalommal sikrült csak a vizsga úgy hogy a 4. vizsgára rápihent 3 hómapo, és 10 órára gyűjtött össze pénzt plusz a vizsgadíjra és arra jól felkészült és ezt bevállalta úgy volt vele akár sikerül akár nem, megpróbálja kipihenve 10 órát gyakorolnak és lesz ami lesz, ha sikerül akkor örül, ha nem akkor jó időre évekre vagy örökre befejezi ezt a dolgot mert nem fogja a végtelenségig erőltetni, és kudarcba fulladni. Persze így hogy lazán állt hozzá egyből nem izgult annyira és hiba nélkül átment. Még a vizsgabiztos is csodálkozott hogy ennyire jól ment mert tudta hogy a 4. lesz már neki és az oktató mondta a tesómnak hogy olyan vizsgabiztos lesz aki alapból egy laza ember és vidám természete van meg persze imád beszélgetni tehát erre számítson hogy ott fognak beszélgetni, és ne törődjön semmivel, csinálja végig a feladatot amit mondanak majd neki és nem lesz gond. Ha a vizsgabiztos látja hogy jól megy és nem fog hibázni meg ha nagyon jó kedvűen beszélget és nem áll be a szája akkor az annak a jele hogy jól vezet és jól érzi magát a vizsgabiztos tehát akkor ha így bekerül a cél állomásra akkor már baj nem lehet, és ez így is volt tesóm elmondása szerint.

Nekem elsőre lett meg, és szigorú vizsgabiztost fogtam ki aki a környéken a legszigorúbb állítólag. Oktatóm annyit mondott hogy hamindent jól csinálok akkor átfog engedni mert nem az a kötekedő fajta. Ez így is volt, szépen levezettem az utat, a vizsgabiztos pedig csak nézett ki az ablakon meg nyomkodta a telefonját. Amikor véget ért a vizsga akkor annyit mondott hogy hazafelé vegyek egy üveg pezsgőt ha még nem tettem meg és ünnepeljek. Átadta a lapot hogy megfelelt és ment is a dolgára.

Barátnőm tavaly csinálta a jogsit és neki 2. alkalommal lett meg a forgalmi vizsga. Elsőnél nagyon hülye hibát vétett el mert izgult és pont azt hogy túl ment egy oylan kereszteződésen ahol jobbkéz szabály szerint kellett volna elsőbbséget adnia és ezt nem tette meg és még csak le sem lassított hogy körbe nézzen és bizony jött onnan egy autós aki előbb kapcsolt és satu fékezett meg az oktató is. Erre a vizsgabiztos mondta hogy a jobbkéz szabály fogalmát tanulja meg rendesen, vagy tanuljon meg odafigyelni mert valamelyik nem megy és ha nem lett volna résen az akinek elsőbbsége lett volna akkor abból lett volna baleset nem is kicsi.

Persze vettek pár órát aztán újra megpróbálta és kihúzott egy másik úvonalat de azt a részt ugyanúgy éritnették és az oktató utalt rá menet közben hogy merre menjen melyik utcába amit erősen kihangsúlyozott hogy vegye észre a barátnőm hogy ott cseszte el és figyeljen mert újra elfogja, de résen volt és nem volt probléma, és csont nélkül átment másodjára.

2022. júl. 8. 23:56
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es már én is ott tartok lassan mint a tesód.Úgy vagyok vele ha ez sikerül akkor tök jó nyilván örülni fogok neki,de ha nem akkor abbahagyom.A különbség talán annyi,hogy én egyszerűen nem tudom lazán venni a vizsgát már most izgulok miatta,pedig csak szerdán fogok vizsgázni.Ha nem sikerül nagyon csalódott leszek és valószínűleg abba is hagyom az egészet...
2022. júl. 9. 00:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Sikerült?
máj. 16. 10:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Már lassan 2 éve igen!!!
máj. 16. 14:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Oh de ügyes vagy. En ma vizsgaztam. 51 oraval. Sajnos megbuktam egy nagyon alap hülyeségen amit sosem követtem el korábban. Elotte vezettunk es mindent hibátlanul csinaltam. Osszes manover, minden teljesen hibátlanul. Aztan most eléggé magam alatt vagyok. 2 het mulva lesz kb uj vizsga..szerinted vegyek még vezetési órákat vagy felesleges? Neked hany orad volt a vegen?
máj. 16. 18:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem vegyél én legalábbis vettem, de mindenki a saját pénztárcájához igazodjon.És fel a fejjel!Nekem harmadjára sikerült.Elsőre nagyon kevés embernek szokott sikerülni.Nekem azt hiszem 50-53 óra körül lehetett.
máj. 17. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!