Melyik a kedvenc körutad Pesten, ahol szívesen sétálgatsz?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 10:16
A kérdező szavazást indított:
Ferenc körút
József körút
Teréz körút
Szent István körút
6 szavazat
1/10 anonim válasza:
Igazából többnyire mind ugyanolyan. Persze mások az épületek, illetve a gyalogosforgalom is, de egyébként semmi lényeges különbség.
Bennem legalábbis pont ugyanolyan hangulatot kelt a Ferenc körúton és a Szent István körúton sétálgatni.
2/10 anonim válasza:
Igazi, kellemes séta sem a Ferenc, sem a Józsefen nem igazán sikerül..a másik kettő? Talán..
3/10 anonim válasza:
Én szívesen sétálgatok a Körúton bárhol egyébként, de Szent István és Margit krt. leginkább.
4/10 anonim válasza:
Nem sikerült elég hitelesen utánozni a főutas kérdezőt, a felsoroltakon kívül van még néhány pesti körút (pl. Hungária, Erzsébet, Múzeum, Corvin), amiket illett volna feltüntetni a válaszok között.
Nekem egyébként nincs kedvencem, gyűlölök Pest belvárosában bármilyen módon közlekedni, sétálgatásra kizárólag a zöldövezet jöhet szóba.
5/10 anonim válasza:
Hát azért aki a Hungárián szívesen sétálgat, az, na...
Nekem a Múzeum egyébként.
7/10 NTBS válasza:
Szent István körút. Sajnos ritkán tehetem meg, mert BP-n lakom.
8/10 anonim válasza:
Valahol ott értelmetlen a kérdés, hogy ezek kvázi egy utat jelentenek, és hasonló élményt kapsz mindenhol. Én mondjuk konkrétan a körúton nem szeretek sétálni a forgalom és sok autó, ember, meg minden miatt.
9/10 A kérdező kommentje:
Nálam van egy erősorrend, de nem a legandalgósabb része a városnak azt elismerem. Erzsébet körúti szakasz, Szent István körúti szakasz, amit kedvelek.
2022. jún. 28. 17:25
10/10 anonim válasza:
Semelyik. A fene sétálgat benzingőzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!