Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc dél-alföldi...

Melyik a kedvenc dél-alföldi határátkelőhelyed Románia felé?

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Kiszombor
Nagylak
Nagylak (M43)
Battonya
Dombegyház
Elek
Gyula
Gyula-Dénesmajor
Méhkerék
Körösnagyharsány
6 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Lőkösházát és Kötegyánt kihagytad, nekem előbbi a kedvencem. Van kisbolt , kocsma, így egy kicsit jobban telik az az üres idő , amíg a vonaton a többi utast ellenőrzik.
2022. jún. 10. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
A régi 43-as főút Nagylak, az M43 Csanádpalota. Én még csak Csanádpalota és Ártánd felé voltam autóval. A kérdést viszont nem értem, mit lehet szeretni egy határátkelőn? Állandóan várni kell, és/vagy vámolni kell, még az osztrák-olasz határon is masszíroztak a vírusos lezárások miatt.
2022. jún. 10. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Hát basszus , ezekkel a hülye kérdéseknek álcázott marhaságokkal nem unamas ez neked.

Valami értelmes neked nem jut eszedbe sosem. ????

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..

2022. jún. 10. 14:25
 4/8 A kérdező kommentje:

1 - Azt sajnos elfelejtettem külön kiemelni, hogy közúti átkelőhelyekre vagyok kíváncsi.

2 - Igazad van, azt elrontottam.

Sok szempont alapján lehet egy határátkelő kedvenc: pl. milyen gyönyörű tájakon jut el oda az ember, vagy épp az átkelés után milyen szép helyekre juthat el; hol kell kevesebbet sorban állni; melyik az az átkelő, ahol rendre fullos nők/kigyúrt srácok a határőrök; melyiken át jut el az ember a kedvenc külhoni nagynénjéhez stb.

3 - Nem tetszik valami, olvasatlanul továbbgörgetsz, ahogyan azt az értelmes emberek teszik. Úgy tűnik, a te figyelmed mégis megragadta a kérdés, hiszen ahelyett, hogy az általad értelmesnek tartott kérdésekre válaszolnál, itt rontod a levegőt.

2022. jún. 10. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a két szót összekapcsolom, hogy határátkelő és szép hely, akkor leginkább a spanyol-francia határnál ugrik be az andorrai átkelő és télen. Esetleg a Brenner-hágó.
2022. jún. 10. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
A magyar-román határ még bőven az Alföld, még Petőfi is csak ásítana egyet, pedig aztán ő lenn az alföld tengersík vidékin ott van honn, ott az ő világa.
2022. jún. 10. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

#6 Már megbocsáss, de ez így ebben a formában butaság, tisztán ízlés dolgáról van szó. Én pl. gyönyörűnek látom az Alföldet, míg az agyonhájpolt nyugat-európai hegyek semmiféle reakciót nem váltanak ki belőlem.

Az mondjuk igaz, hogy a román-magyar határszakaszon legfeljebb a Nyírség/Szatmár térségéből tudnék olyat mondani, ami (számomra) érdekes lehet tájkép szempontjából.

2022. jún. 10. 17:12
 8/8 NTBS ***** válasza:
Méhkerék a neve miatt.
2023. márc. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!