Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy tehetném meg legegyszerűb...

Hogy tehetném meg legegyszerűbben ezt a távot, ha...?

Figyelt kérdés

Szeptembertől gyakorlatra fogok járni. A gyakorlati hely eléggé messze van, olyan helyen, ami nehezen elérhető. A hozzá legközelebbi buszmegálló 1 km-re van, a legkorábbi busszal sem fogok időben odaérni, ha még ennyit kell sétálnom (térdprobléma miatt csak lassan tudok menni, és ekkora távot szerintem nem is nagyon bírnék, legfeljebb pár alkalommal, mert nagyon felerősödne a fájdalom, ha rendszeresen ennyit gyalogolnék egyszerre). Szálláshelyet egyelőre nem találtam a közelében, de még keresgélek, hátha.

Jogosítványom egyelőre nincs, tervezem megszerezni, de szeptemberig nem fog menni, még a KRESZ-t se kezdtem el. Nézegettem elektromos eszközöket, de ami nekem jó lenne, az nem igazán hordozható, ahhoz túl nehéz, hogy buszon cipeljem. Nem tudom, hogy fogom megoldani.

Van esetleg valakinek ötlete? Bármilyen tippet szívesen fogadok!

2022. jún. 26. 14:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag kizártál minden alternatívát.
2022. jún. 26. 15:01
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Akkor marad a teleport.
2022. jún. 26. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerezz egy segédmotorvezetői jogsit, aztán vegyél egy működő Simsont, akár régebbi Start, az örökké tart.

Ha esik, akkor esőkabát, ha hideg van, két nadrág, melegruha.

Ennyi kizáró feltétel mellett ezt tudtam javasolni.

Ha szabad, érdekelne, mi az a nehezen megközelíthető gyakorlati hely? És meddig tart a gyakorlati oktatás? Mert azt csak mocival lehet könnyedén megközelíteni.

Szerintem.

2022. jún. 26. 15:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Bicaj?
2022. jún. 26. 15:26
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A nehezen megközelíthető alatt igazából csak annyit értek, hogy a hozzá legközelebbi buszmegálló ~1 km-re van, de amúgy maga a gyakorlati hely a városon belül van, csak elképesztően rossz a tömegközlekedés (vidék). Ennél pontosabban nem szeretném leírni, mert beazonosítható lenne. A gyakorlat nem tudom pontosan, meddig tart, csak annyit mondtak, hogy szeptember és december között kell letudni, nem kell minden nap menni, a többit majd megtudjuk év elején. Én olyan 10-15 napra tippelnék. Megyünk majd másik helyre is, az távolabb van, de sokkal jobban megközelíthető, azzal nem lesz probléma.

Biciklim van, de nem tudom, hogy a buszra fel lehet-e vinni. Olyasmit olvastam, hogy csak a kijelölt helyeken, és fizetni kell érte. Erről esetleg tudtok valamit? Az egész utat sajnos nem tudom biciklivel megtenni, oda-vissza kb. 70 km lenne.

Igen, tudom, hogy sok mindent kizártam, sajnos nem túl jó a helyzet. :( Ha minden kötél szakad, tudok fuvart szerezni, de ezt lehetőleg szeretném elkerülni, mert nem szeretném a nyugdíjas nagyszüleimmel cipeltetni magam amíg nincs meg a jogosítványom.

Olyan eszköz létezik esetleg, ami a gyaloglást könnyíti a térdnek?

2022. jún. 26. 16:21
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Csak egy ötlet, nekem bejött

Egyszer vidd csak el a bicajt és hagyd ott leláncolva a buszváró közelében, és csak arra használd hogy a hely és a buszváró között közlekedj vele.

Nekem is volt így korábban, ez a módszer jól működött.

2022. jún. 26. 16:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Városon belul 35 km...? Vagy hogy ertsem?
2022. jún. 26. 16:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy elektromos vagy hagyományos roller nem alternatíva? Kényelmesebb és gyorsabb a gyaloglásnál, biztosan találsz olyat, ami összecsukható és buszon is szállítható.
2022. jún. 26. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha térdproblémái vannak, akkor a biciklis is ki van zárva, de a roller is gond.lehet.
2022. jún. 26. 17:41
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

-veszel egy filléres biciklit és ott parkolod a buszmegálló környékén

-összecsukható lábbal hajtott roller

2022. jún. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!