Harmadszorra is megbuktam forgalmin, mihez kezdjek?
Szubjektívebb annál a vezetni tudás, minthogy egy objektív vizsgalapon ezt értékeljük.
Nyilván, de hogy valaki kap-e engedélyt rá, hogy vezessen, azt valahol értékelni kell, ezt te is belátod. De az esetek elsöprő többségében az ilyen "apró" hiba miatt buktam általában egyszerűen nem igaz. Max a vizsgázó felmérni sem tudta, hogy amit hibázott, az miért volt balesetveszélyes.
Én 3 éve szereztem jogosítványt, 50 éves korom felett. Amíg vezetni jártam, az oktatómmal végig megbeszéltük azokat az eseteit, amikor tanítványának nem sikerült a vizsgája. Egyik sem volt apró hiba. Az gyakran előfordul, hogy a vizsgázó stresszhelyzetben olyan hibát vét, amit előtte (és utána) biztosan nem, de ez meg nem az oktató vagy vizsgabiztos hibája. Volt olyan, amikor a vizsgázó a zöld táblánál lelassított, és mivel folyamatos szembe forgalom volt, nem tudták előzni, így komoly sort vezetett be a városba. Hiába csinált mindent egyébként jól, és hiába "élesben" legfeljebb csak anyáztak volna a háta mögött, ez bukást ért. Nem mondom, hogy nincsenek nem igazán támogató vizsgabiztosok (nekem is sikerült kifogni a legbunkóbbat), ez sajnos benne van a pakliban, de ők sem buktatnak EGY apró hibáért, inkább bőszen húzogatják a strigulákat mindenért is, amibe bele tudnak kötni. Azonnali bukást okozó hibáért viszont azonnal buktatnak, teljesen mindegy, hogy amúgy jó széndékú-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!