Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Harmadszorra is megbuktam...

Harmadszorra is megbuktam forgalmin, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Mindig valami apróságon hasalok el, ami még inkább bosszant. Rengeteg pénzt, időt beleöltem már, nem hagyhatom abba itt. Hiába megy jól a gyakorlati órákon, a vizsgán a stressz miatt nem tudom hozni azt a szintet. Mintha a vizsgabiztos azért lenne ott, hogy találjon egy indokot hogy megbuktathasson. Lelkileg nagyon megvisel, hogy 1 év után sincs a kezemben a jogosítvány.
2022. jún. 13. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Itt a vizsgalap: [link]
2022. jún. 14. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, én 2020. nyarán tettem kresz vizsgát és tavaly ősszel lett jogsim. Ötször buktam, voltam pávon, hatodjára mentem át. Nálam az első oktatóm 2 vagy 3 alkalommal nyúlt bele vizsgán a vezetésbe (egyből bukás) míg oktatáson sosem. Ne add fel most már, ha úgy érzed az oktató sem a legjobb, akkor még most válts, ne a Pávon mondják neked is, hogy ideje lenne váltani. Próbálj ne a pénzre gondolni (tudom baromi nehéz, de ez még inkább stresszeli az embert). A többiben nem tudok tanácsot adni, én a bukások ellenére (és azóta is) szerettem vezetni, úgy voltam vele, hogy már a második vizsgán úgy éreztem megy annyira, hogy akár a gyerekemet is beültetném magam mögé.
2022. jún. 14. 13:31
 13/15 Andizsuzsi ***** válasza:
19%
Apróságon nem lehet elhasalni, mert abból legalább 11 kell a sikertelen vizsgához. Azonnali bukást nem apróság okoz.
2022. jún. 14. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Szubjektívebb annál a vezetni tudás, minthogy egy objektív vizsgalapon ezt értékeljük.

2022. jún. 15. 00:42
 15/15 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

Nyilván, de hogy valaki kap-e engedélyt rá, hogy vezessen, azt valahol értékelni kell, ezt te is belátod. De az esetek elsöprő többségében az ilyen "apró" hiba miatt buktam általában egyszerűen nem igaz. Max a vizsgázó felmérni sem tudta, hogy amit hibázott, az miért volt balesetveszélyes.

Én 3 éve szereztem jogosítványt, 50 éves korom felett. Amíg vezetni jártam, az oktatómmal végig megbeszéltük azokat az eseteit, amikor tanítványának nem sikerült a vizsgája. Egyik sem volt apró hiba. Az gyakran előfordul, hogy a vizsgázó stresszhelyzetben olyan hibát vét, amit előtte (és utána) biztosan nem, de ez meg nem az oktató vagy vizsgabiztos hibája. Volt olyan, amikor a vizsgázó a zöld táblánál lelassított, és mivel folyamatos szembe forgalom volt, nem tudták előzni, így komoly sort vezetett be a városba. Hiába csinált mindent egyébként jól, és hiába "élesben" legfeljebb csak anyáztak volna a háta mögött, ez bukást ért. Nem mondom, hogy nincsenek nem igazán támogató vizsgabiztosok (nekem is sikerült kifogni a legbunkóbbat), ez sajnos benne van a pakliban, de ők sem buktatnak EGY apró hibáért, inkább bőszen húzogatják a strigulákat mindenért is, amibe bele tudnak kötni. Azonnali bukást okozó hibáért viszont azonnal buktatnak, teljesen mindegy, hogy amúgy jó széndékú-e, vagy sem.

2022. jún. 15. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!