Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sosem vezet, de kioktat?

Sosem vezet, de kioktat?

Figyelt kérdés
Csinálom a jogsit. Aztán kapom az ilyen beszólásokat, hogy ő nem vezet, de ha vezetne, milyen jól menne neki. Meg hogy a párja az milyen jól vezet. Én meg nem, ugye. De csak ragozza, hogy dicsekedjen vele. Hogy milyen könnyű így meg úgy parkolni. Amikor mondom, hogy nem megy valami. Mert a férje az aztán milyen ügyes.

2022. ápr. 28. 07:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Komolyan, mit lehet az ilyennek mondani, ráadásul úgy, hogy ne sértsd meg. Mindig érdeklődik kaján vigyorral, elkerülhetetlen.
2022. ápr. 28. 07:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"mit lehet az ilyennek mondani"

Például: "kussolj már bazmeg, a fasz se kíváncsi rád"

"úgy, hogy ne sértsd meg"

Ja, hát így semmit.

2022. ápr. 28. 07:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, az okos hülyéskedik a hülye meg okoskodik. Egyértelmű hogy ő melyik.
2022. ápr. 28. 07:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hátat fordítanék és otthagynám. Nem vagyok köteles minden ostoba embert végighallgatni.

Egyébként kicsodád? Együtt laktok?

1-re:

Ja, engem a legkevésbé sem érdekelne, hogy megsértődik.

2022. ápr. 28. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint az én egyik ismerősöm. Egyszer aztán megsokalltam a szövegelését, kiszálltam a kocsiból és mutattam neki hogy parancsolj, foglalj helyet a vezető ülésen és mutasd be a tudásodat. Egyből kuss lett.
2022. ápr. 28. 07:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Minden nap találkozunk, együtt dolgozunk. Ő milyen jól vezetne, mert látja, hogy más hogy vezet és ismeri a táblákat.
2022. ápr. 28. 08:32
 7/10 anonim válasza:
50%
Lehetnek attól jó ötletei :) DE, csak ötlet.
2022. ápr. 28. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akik számára az okoskodás az egyetlen örömforrás, akár az autóvezetés terén is. Nem irigylem őket.
2022. ápr. 28. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem ismerem a szituációkat. De ha mondjuk átmész a piroson, mert "nem vetted észre", azt elég jogosan mondja az is, aki csak camping biciklit vezetett.
2022. ápr. 29. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország tele van ilyen nagyokos elméleti "szakemberrel", akik a gyakorlatban semmi jelét nem mutatják annak, hogy értenének az adott témához.

anyám is simán mondja, hogy így gyakoroljak meg úgy gyakoroljak, és lassan már mehetnék egyedül autóval, az sem zavarja, hogy 2 hónapig vezetett forgalmi után, aztán abbahagyta, mert "túl stresszes".

de van olyan idős ismerősöm, aki nyelvtanulás témában osztogatja a tanácsokat, miközben a max. az volt neki, mikor 15 éve középfokon gagyogott angolul.

általában aki tényleg értelmes és ért egy témához, az nem szövegel és árasztja el kéretlen tanácsokkal az embereket.

2022. júl. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!