Hogy fogadod ha ismerősöd kioktat a baba neveléssel kapcsolatosan?
Közeli ismerősömről van szó, miután közöltem vele, hogy 12 hetes terhes vagyok, el kezdett regényeket írni a várandóssággal kapcsolatosan.
Egy idősek vagyunk, neki 1 éves a kis fia.
Aztán a szoptatásról írt 6 üzenetet, jó hosszú sorokat, mit és hogyan csináljam majd, tápszer.. mindenképp vonjam be a páromat,de javasolta hogy már az elején.. .
Jó, rendben rosszat nyilván nem mondott, de akkora regét írt legutóbb IS KÉRDEZÉS NÉLKÜL, hogy el sem olvastam.
ami eszébe jut, írja és írja folyamatosan. Engem ez zavar, láttam már gyereket felnőni.
Neked volt ilyen vagy hasonló szituációd, akit nem akartál megbántani, de már irrital amit művel? Soknak érzem úgy érzem túl okoskodó.
Írtam, hogy köszi, de kaptam már tanácsot...
Gondoltam, van aki hasonló cipőben járt már, akár kedves anyósával ugyanígy.
Valóban nem hatalmas probléma, de ha itt tartunk nem kellett volna válaszolnod, de azért
Köszönöm 😇
"Szia Gizi, köszönöm a sok tippet és hasznos tanácsot, sokmindent én is hasonlóan látok (már ha tényleg..), viszont ne haragudj, nekem ez az info így nagyon sok és jelenleg nincsen rá szükségem. A férjemmel szeretnénk rájönni magunk arra hogy miként szeretnénk csinálni, hogyan jó nekünk és a babának, de ha tanácsra lesz szükségem akkor tudom, hogy téged kereshetlek. :) "
Én valami ehhez hasonlót írnék.
#5. köszönöm a normális választ.
Próbálkoztam pont hasonlóval épp most, de zokon vette.
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!