C kategóriának feltétele a nem kezdő B jogosítvány?
Még csak a neten nézelődtem.
Van, amelyik autósiskolában a C kategória feltételei közt szerepel a "nem kezdő, legalább 2 éves B kategóriás jogosítvány".
Úgy tudom, hogy PÁVII is kell a C kategóriához, amelynek szintén feltétele a legalább 2 éves jogsi. Viszont ezt már megérdeklődtem a háziorvosomnál és szerinte nem szükséges.
21 éves vagyok, 14 hónapja van B jogosítványom.
A válaszokat előre is köszönöm!
C-hez sem 2 év B, sem PÁV2 nem szükséges.
Vontatáshoz szükséges a nem kezdő jogosítvány, ezért az E kategóriánál fontos ezt észben tartani.
Nem kezdő jogosítvány: minimum 2 éves nemzetközi kategória
Nemzetközi kategóriák: [link]
Nem feltétele, én friss B jogsival kezdtem a C-t.
Mondjuk érdekes egy élmény volt, de elsőre meg is lett minimum óraszámmal.😎
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap be is iratkoztam, tényleg nincs időkorlát.
B jogsi és 2.csoportú orvosi kell.
C-t és PÁV3-at meg tudom csinálni, majd a GKI-t is.
CE-re kell várnom. :/
(3. válaszolónak igaza volt, elég a PÁV3)
#3. válaszoló
Már a GKI is e-learning -es, minimum 5 óra, aztán vizsga.
(Ha idetévedne valaki, akinek hasonló kérdése van. A háziorvosom sem volt tájékozott vagy rosszul értelmezte a kérdésemet. A PÁV-t nem háziorvos csinálja.)
Szia, 3-as vagyok újra. Én a PÁVII-t csináltam, hogy ADR-képes legyek, ha már furgonos időszakomból megvan az ADR darabárus alapvizsgám.
A GKI tanfolyamot 3 délután lerendeztem, utána 2 héttel volt az elméleti vizsga és esettanulmány.
Aztán hetekig vártam a vezetésre, mert 10 órát kell forgalomban vezetni a GKI képzés keretein belül is, 11. óra a vizsga. Közben szimulátoros képzés, szimulátoros vizsga. Összesen a GKI 2 hónap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!