Mennyibe van mostanában egy 'B' jogosítvány?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 15:51
1/10 anonim válasza:
120 ezret nyugodtan áldozz fel rá mindennel együtt bukások és pót órák nélkül,
2/10 anonim válasza:
Nem akarlak riogatni, de engem mindenből 2x vágtak meg és ez mindenre értendő kivétel elsősegély mert abból csak egyszer. Össze számoltam és nekem 210.000Ft körül jött ki, de ez mindennel együtt, bele értve az "apróságok" tankönyvek, alkalmassági, bukások, plusz órák stb...
3/10 anonim válasza:
Ha elsőre mindenből megvagy 180e (-/+ 10e) jössz ki.
5/10 anonim válasza:
2009 őszén nekem 140.000volt úgy hogy mindenből elsőre átmentem és nem vettem plusz órát.
Manapság szerintem 160.000alatt nem lehet megúszni
6/10 anonim válasza:
Most fog igazán emelkedni az üzemanyagárak miatt, ismerősöm is dolgozik autós iskolába aztán mondta hogy szinte mindenhol fel emelik a vezetéssi óradíjakat szóval érdemes 1500et eltenni rá legalább
7/10 anonim válasza:
sok dologtól függ (hol, milyen iskolában, milyen oktató, mennyire van érzéked a vezetéshez, stb...) de jelenleg szerintem 160-170e a reális.
Ha elfogadsz egy jótanácsot inkább többel számolsz, többet teszel félre, mert ha több pótórára van szükséged, nem akkor fogsz görcsölni hogy honnan szerezz pénzt...
8/10 anonim válasza:
Nekem múlt évben 150ből jött ki, úgy h kreszből buktam 1szer és pár plusz órát is vettem.
u.i.: Ne menj a Csigavérhez, az egy pénzéhes banda!
9/10 anonim válasza:
Úgy valahogy, olyan 150körül sima.. most azzal nyomják a szöveget az autósiskolák, hogy INGYENES KRESZ TANFOLYAM, csak nálunk! Persze, ingyen is van, csak 30 minimális vezetési óra után még +10et "nem ártana" venned, mert még nem vezetsz jól szöveggel fog jönni az oktató!:D Tehát ugyanott leszel:) Egyébként nekem pénteken lesz forgalmim, eddig sehol nem buktam meg, még lesz az EÜ és kész vok :) És eddig olyan 120-130..
10/10 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2011. febr. 23. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!