Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány órával...

Szerintetek hány órával számoljak a mire mehetek vizsgázni vezetésből?

Figyelt kérdés
Kezdeném ott hogy én a szüleimmel az utóbbi időben sokszor kimentem gyakorolni mielőtt a tanfolyamot elkezdtem volna, így volt némi rutinom. Nos az oktatóm nagyon szigorú, gyakran kiabál de csak ha nagy hülyeséget csinálok, ismerősök is akik hozzájártak elég stresszesen mentek mindig hozzá. Jelenleg 22 órám van (18 éves vagyok egyébként) és egy kb. 20 ezer fős városban vezetek, néha bemegyünk a rutinpályára ha olyan manővert csinálunk amit még soha. Suli után szoktam menni így gyakran hulla fáradt vagyok, a vizsgám Keszthelyen lesz de még sose mentünk le, (ismerek olyat aki sose vezetett a tanfolyam előtt de 10. órájában már a vizsgahelyen vezetnek ugyanez az autósiskola) szerintetek mikor fog levinni? És kb. mennyi idő egy ekkora várost megtanulni hogy a vizsgán ne legyen gond?

2022. ápr. 10. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel, ha most fáradt is vagy... Ha néha lehetne délelőtt órád, biztos segítene egy kicsit a változatosság.

És érzed is majd, ha te is készen állsz. Amikor már tudatosabban vezetsz, előreláthatóan.

Még én is elvezetnék pár órát, azért nem vagyok olyan biztos magamban, de megpróbálom, mert azért az óraszámok telnek, folyton fizetni...

2022. ápr. 10. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Legalább 50.
2022. ápr. 11. 05:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
èn 30 al próbàlkoztam, szerencsère bukta lett. màsodjàra siker, 48 óràval. De a 2. nàl nem volt vizsgadrukk, ès tudtam mi vàr ràm.
2022. ápr. 11. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!