Westendben könnyű parkolo helyet találni?
Figyelt kérdés
Ha napközben pl ünnepnapon megyek vagy ünnepek előtt akkor lehet találni szabad parkolot könnyen?2022. ápr. 7. 14:20
1/6 anonim válasza:
Nem mindegy, mit értesz "ünnepek előtt" alatt. Mondjuk aranyvasárnap nem lesz hely, az tuti. :D Ünnepnapon is attól függ: ha olyan ünnep, amikor az üzletek nincsenek nyitva, csak a mozi meg pár étterem, akkor sok hely lesz, a többi napon kevesebb (de azért akad általában).
2/6 anonim válasza:
általában igen, de pl. ünnepek előtt nem
3/6 anonim válasza:
Azért ott elég nagy a parkoló, az Árkádban már szarabb a helyzet, az Alleeban meg egyenesen kataszzrófa (legalábbis az Etele pláza előtt az volt), nem igazán lehet parkolni ünnepek előtt. A Westendben mindig van hely max nem a bejáratnál, hanem odébb.
4/6 A kérdező kommentje:
Husvet elott nagyon forgalmas a parkolo?
2022. ápr. 7. 19:54
5/6 anonim válasza:
Menj és megfogod látni.
Mégis mit rágódsz és idegeskedsz ezen?
6/6 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok es nem tudom hol parkoljak. Régen ahol parkolni akartam az tele volt mire odaertem es nem szamitottam ra. Nem tudtam hirtelen hova tudnek parkolni.
Nalunk tudom hol lehet parkolni es hol nem de Budapesten nem vagyok ismeros.
2022. ápr. 7. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!