Kecskemétről Tatára, és vissza mennyire nehéz/könnyű elvezetni?
Figyelt kérdés
Ilyen hosszú távon még nem vezettem, de most valószínű le kell nyomom oda-vissza. Az én kis köreimet leautókázom a lakhelyem környékén mivel ismerem a helyet. De erre felé, és ilyen nagy távra még nem mentem. Ilyenkor van bennem egy kis félsz, mert ismeretlen terepre megyek.
Volt már aki vezetett ilyen viszonylatban?
2021. jan. 29. 13:31
1/4 anonim válasza:
Ugyanaz mintha közelre mennél ismeretlen helyre, csak tovább tart az út, a Kresz ugyanaz.
2/4 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni. Kb. 150km távolság, az egy seggel megülhető, de közben megállhatsz pl. benzinkútnál kicsit szusszanni.
Persze, ismeretlen terep, de a lényeg, hogy ne görcsölj rá, országon belül maradsz, nagy meglepetések nem fognak érni. Legközelebb már ismerős terep és nagy élmény lesz. :-)
3/4 anonim válasza:
Nem, ilyen brutális távolságra még senki nem merészkedett.
4/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag végig van gyorsforgalmi út (M5-M0-M1), tehát 1-1,5 óra autópálya. Vagyis gyerekjáték. Van, aki naponta többet ingázik a munkahelyére...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!