Budapesten olyan taxitársaság ami éjjel is hívható és
jön is azonnal, létezik?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik az?
/emlékszem 2 éve kora este kellett volna azonnal taxi és egyszerűen nem volt! Az utcán ami jött az foglalt volt, amiket hívtam azoknál nem volt szabad kocsi/
Előre be szeretném biztosítani mert előfordulhat éjszaka olyan eü. helyzet hogy azonnal kórházba kell menni.
Ezért lenne jó előre tudni hogy kit hívjak aki biztosan jön.
Nézd, szinte minden társaság dolgozik éjjel is, más kérdés, hogy ha elered az eső egy fülledt nyàri hétvégi éjszakán pont mikor véget ér egy világsztár koncertje az Arénában, akkor nincs az a mennyiségű taxi , ami a rákövetkező 1-2 órában elegendő lenne. Ez ilyen.
2022. márc. 20. 06:50
14/21 Beviz Elek válasza:
A nagyoknál érdemes érdeklődni, de olyan nincs hogy garantáltan lesz szabad autójuk és indulnak is hozzád.
Elég egy MÁV felsővezeték szakadás ahol ígérgetnek hogy mindjárt megyünk tovább, mégsem, jön pótlóbusz, mégsem. Összegyűlik több vonatnyi ember és elkezdik hívogatni a taxitársaságokat, ez felszippantja a város összes szabad taxiját.
2022. márc. 20. 08:44
15/21 anonim válasza:
Bolt, FőTaxi, 6x6, City ezeket érdemes próbálni.
2022. márc. 21. 19:44
16/21 anonim válasza:
Ha állatról van szó akkor Főtaxi és jelezned is kell h állatot szállítanál. Sajnos nem minden taxis engedi az állatokat érthető okból.
Viszont a legnagyobb esélyed náluk lesz, de ez sem garantált.
2022. ápr. 12. 05:56
17/21 anonim válasza:
Kutyával nem tudom, mi a helyzet, én macskával szoktam utazni. Szállítóboxban és azt is bele szoktam tenni egy nagyméretű szatyorba, így az ülésre is letehetem, nem kell az ölemben szorongatni. Legtöbbször City taxival utazom (de ha az épp nincs, bármelyik másikkal), sosem volt probléma a macsek. Meg szoktam említeni rendeléskor, hogy cicát is viszek, de természetesen dobozban, meg azt is, hogy csak rövid útra megyünk. Innentől nem érdeklik őket a részletek.
2022. ápr. 12. 17:34
18/21 anonim válasza:
A fő taxi nekem mindig kijott ha másoknál nem volt taxi, és mindig max 10 perc volt. Nekik nagyon sok autójuk van, és általában mindig akad 1-2 szabad. Ha más nem foglalsz a bolton egyet, bár a bolt egy más vilag😂
2022. máj. 21. 22:59
19/21 anonim válasza:
Miért más világ? 😂
2022. máj. 22. 12:52
20/21 anonim válasza:
Hat, mivel nem igazán van utasuk mostanában, ismerősöm mondta hogy egyszer leintette őket és mondta is neki az uber hogy 18 ezerért elviszi oda ahova menne mikor már beult, mivel ejszaka volt és nem akart már sima taxit hívni elfogadta. Az uberes be se kapcsolta az orat, és elvileg a sima taxi oda 10ert szokta vinni, de ezt ő állította, nem tudom mennyi belőle az igaz nem voltam ott
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!