Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesten melyik a legjobb...

Budapesten melyik a legjobb taxitársaság?

Figyelt kérdés

Jövő héten Budapestre kell utaznom és a népligetből taxival kell tovább mennem. Sajnos a csomagok miatt amit vinnem kell a tömegközlekedés nem járható út.

Melyik cég a megbízhatóbb, ha azt szeretném elkerűlni, hogy ne húzzannak le?

2020. jún. 7. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem taxitarsaságtol függ, hanem sofőrfüggő. De magyar utasokat szerintem nem nagyon szoktak lehúzni.
2020. jún. 7. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a City Taxit ajánlom.
2020. jún. 7. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon taxizom, de amikor jöttem haza múltévben külföldről, és a Főtaxit vettem igénybe, és tök korrekt volt, úgyhogy ajánlom azt is. De a City Taxi is jó. Arra figyelj hogyha nem rendelnél taxit, hogy nehogy hiénába fuss bele... Figyelj arra hogy a kocsi tetején a taxi lámpán rajta legyen a társaság neve. Független taxival ne nagyon utazgass. Amúgy szerintem sem nagyon húznak le magyar taxivállalatos taxisok, mindenhol óra van, blokkot adnak...
2020. jún. 8. 03:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A céges taxik a legjobbak. Mindig telefonon kell hívni, mert a pályaudvarok előtt mindig csak szabadúszók állnak. A független szolgáltatók gyakrabban húzzák le az embert, közöttük van a sok hiéna.

Tele5 Taxi, City Taxi, Főtaxi, 6x6 Taxi... Meg van egy újabb cég a Bolt.

2020. jún. 9. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

City Taxi,6x6 taxi

NE utazz olyan taxival amire ez van ráírva:

Független szolgáltató

---------------------

Freelancer

Mert az nagy valószínűséggel 2x annyiért fog fuvarozni.

Remélem tudtam segíteni

2020. jún. 10. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Taxi4
2022. máj. 22. 20:15
 7/7 anonim válasza:

Volt szerencsém a Független szolgáltató

---------------------

Freelancer

Taxi céghez 3x annyit kérnek el pofátlanul és röhögnek az arcodba. Persze ezek a hiénák mert nem emberi lények csak külföldiekre utaznak. Ha látják magyar vagy azt mondják mára végeztem én nem szállitok utasokat és röhög a szemedbe. Aztán közben csak annyi hogy téged nem visz el mert a külföldit le tudja huzni . 5000 ft ut hjelyett 15 ezret kér el a Szemétláda.

2023. máj. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!