Budapesten olyan taxitársaság ami éjjel is hívható és jön is azonnal, létezik?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik az?
/emlékszem 2 éve kora este kellett volna azonnal taxi és egyszerűen nem volt! Az utcán ami jött az foglalt volt, amiket hívtam azoknál nem volt szabad kocsi/
Előre be szeretném biztosítani mert előfordulhat éjszaka olyan eü. helyzet hogy azonnal kórházba kell menni.
Ezért lenne jó előre tudni hogy kit hívjak aki biztosan jön.
#taxi, éjszaka, megbízható, free, Budapest
2022. márc. 19. 22:25
1/21 anonim válasza:
Eü. szükséghelyzetben mentőt szokás hívni. Ott mindig van szabad kapacitás.
3/21 anonim válasza:
Te akarsz az új celeb lenni 5 percre aki taxiban szült? Vagy miért nem jó a mentő?
4/21 anonim válasza:
Budapesten éjjel-nappal pörög az élet. Nem létezik olyan, hogy nem találsz egy taxit. Hogy nem akartak kimenni, az más dolog, éjszaka a részeg britekre utaznak inkább a taxisok.
5/21 A kérdező kommentje:
Kutyámról van szó. Biztos örülne 112 nekem ha hívnám őket.
De ti mitől vagytok ilyen gonoszak?
2022. márc. 19. 22:36
6/21 anonim válasza:
Egészségügyi vészhelyzetre mentő, ha állat, akkor pedig vannak állatszállító cégek a taxi helyett.
Egyébként én Főtaxival járok, ha éppen kell, mindig jött pár percen belül
7/21 A kérdező kommentje:
6# Köszönöm, végre egy értelmes válasz!
2022. márc. 19. 22:42
8/21 anonim válasza:
Az, hogy éjszaka kéne, nem oszt-szoroz, a legtöbb taxis éjjel is dolgozik. Az más kérdés, hogy előfordul olyan, hogy nincs szabad autó, ez velem is és mással is előfordult már, ez nem taxi-társaság függő. Volt, hogy hármat is hívtam, egy sem tudott azonnal jönni.
9/21 anonim válasza:
Akkor már jobban jársz, ha elviszel ilyenkor egy carsharing kocsit, GreenGót vagy MOL Limót.
10/21 anonim válasza:
Az összes nagy cég 0-24-ben tolja. De ugye nem mindegy, hogy Budapest melyik részén laksz, belváros, vagy Rákostökömkülső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!