Akik napi 100-150 km felett ingáznak autóval hosszú távon, azok miért nem költöznek inkább közelebb?
Rengeteg pénz, de sokaknak cégautója van...
Na meg olcsóbb, mint házat venni. Pláne, ha olyan a helyzet, hogy nem igazán éri meg eladni a házat.
Persze, simán bejön. Elméletben, a gyakorlatban meg a többségnek már hiteles az ingatlana és az a különbözet sok millió, amire hitelezni kellene, amit vagy tud, vagy nem. Sok tényezős ez a dolog, nem olyan egyszerűen ez, mint ahogy a buszról látszik.
Amikor én ingáztam napi 200 km-t, akkor egyszerűen nem volt pénzem lakásra
Vannak akiknek egyszerűen nincs èlete/hobbija, nem tud magával mit kezdeni, ès a munkájában èli ki magát.
Èn sem vállalnèk a napi 8 óra munka mellett 2-3 óra utazást, van èletem, hobbijaim, amikre szeretnèk minèl több időt szánni.
De sokfèlèk vagyunk, van akinek az a normális, hogy napi 2-3 óra ideje van csak. 🤷😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!