Mi a véleményetek erről az adásvételről?
Ismerősöm árulta a 18 eves autójat 350 ezer forintért.
Egy kollégám, friss jogsis, meg annyira, hogy csak a sikeres vizsga van meg pár napja, jogsit meg nem hozta el, szóval ő vette meg.
Kérdezte nincs e valakinek olcsó, de működő autója, tanulni kell neki. Mondtam neki hogy ismerős épp árulja, meg is vette.
Azóta két naponta felhív, hogy ömlik az olaj az autóból meg folyik a fékfolyadek, de sebaj, ezeket megcsináltatja.
Se az olaj nem ömlik, se a fékfolyadek, az autó napi használatban volt még utolsó napon is, amikor ő megvette.
Megnezte az én férfi ismerősöm is, aki autókkal dolgozik egész nap, és azt mondta hogy teljesen olyan mint egy 18 eves autó, semmi olyat nem lát, ami probléma. A motorban valóban kicsit olajos ez az, de ez nem egy új autó, tömítés cserével megoldhato, de ez akkor is olajos marad kicsit belül, ettől az autó teljesen jól használható, ahogy eddig is.
Nekem ez a szituáció rettenetesen kínos és kellemetlen, mert most a kolléga úgy gondolja hogy én is és az eladó is "atvertuk".
Amikor erre rakerdeztem, azt mondta hogy szó sincs erről, csak meg kell csinálni rajta ezt azt.
Az egy dolog, hogy nekem ez jó tanulópenz volt, hogy soha többé ne artsam magam mások dolgába. De ti mit tennétek az én helyemben?
Azt kérdeztem, hogy ti mit tennétek? Ajánlják fel neki, hogy segítek eladni? Vagy engedjem el? Vagy keressek egy szakértőt?
Együtt dolgozom vele, ezt fogom hallgatni hónapokon át, hogy itt is talált valamit, ott is talált valamit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!