Mi van, ha a tachográf kártyát munkaidőn benthagytam a kocsiban a 4 napra?
Nem vagyok benne biztos, mert nem emlékszek és majd csak holnapután fogom bent látni az eredményt. Mázli lenne ha pihenőre raktam de lehet nem.
Szóval mi a helyzet, ha úgy bent maradt nekem most a hosszú hétvége alatt a kártya a menetíróban, hogy munkaidőn maradt és nem nyomtam át pihenőre?
Ilyenkor mit tudok tenni utólag?
Nemzetközibe jársz?
Nem tudom elfogadják e. Jó lenne az illetékes hatóságot erről megkérdezni, mert nem kicsi a bírság ilyen esetben.
Belföld, de én is azon gondolkoztam hogy NKH-st megkérdezni mert mindenki mást mond, mindenkinek máshonnan van az infója.
90%-ban amúgy azt mondják hogy vághatom ketté a kártyát aztán ennyi, de úgy vagyok vele hogy mégiscsak az én kártyám az én fellelőségem amit illik is vállalni.
Max azt lehet, hogy nyomtatok minden napra, ráírom hátúlra hogy "sorry" elbasztam aztán nézek majd szép nagy szemekkel megbánást tanusítva, hátha elfogadja.
Az tuti hogy ha kiszállok azzal kezdem hogy a NKH ellenőr kezébe nyomom a szalagokat :D
Ilyenkor amúgy nem lehet visszamenőleg átírni munkaidőről pihenőre?
Meg ha új kártyát kérnék akkor is vezethetek tovább nem? Csak asszem óránként kell kinyomatot készíteni vagy valami ilyesmi.
Nah ezt nem tudom!
Esetleg a cég tudna igazolást adni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!