Szerintetek most elkezdjem a jogsit?
Figyelt kérdés
Már meg van a Kresz is, csak ez lenne hátra és egy hét múlva kezdhetném is. És igazából fontos is lenne. De így, hogy látom mi történik most a benzinnel meg gáz-oljajjal félek, hogy vagy nagyon fel viszik egy óra vezetés árát ami ígyis drága vagy pár hónapra nem lesz oktatás, akkor meg feleslegesen kezdtem el. Szerintetek mit csináljak, meddig tarthat ez?2022. márc. 10. 05:35
1/4 anonim válasza:
Gondolom aláírtál egy szerződést, abban benne van a vezetési óra ára és az is, hogy meddig él az ár. Kezdd el mielőbb, később csak drágább lesz!
2/4 anonim válasza:
Az ár max akkor emelkedik ha átiratkozol máshova.
Viszont minél többet vársz annál drágább lesz. Nekem most 300-ban ált meg, 10 évvel ezelőtt meg 150ből megvolt.
3/4 anonim válasza:
A sikeres KRESZ vizsga napjától számolva, 2 éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenned, ha nem sikerül, elévülés miatt a KRESZ vizsga is érvénytelenedik.
Arra nem érdemes spekulálni, hogy majd lesznek olcsóbbak a gyakorlati órák, azok ára folyamatosan felfelé kúszik.
Ráadásul nagyon sok helyen vannak több hónapos várólisták, vontatottan haladnak az oktatások, ha már elkezdted, mire várnál, elvileg a szerződésed miatt nem emelhetik az órák díjait, de olcsóbb sem lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy olcsóbb nem lesz csak nem akarok úgy járni, hogy most mennék kb 10órát aztán nem lehetne menni hónapokig és így el is felejteném amit addig tanultam, felesleges volt akkor az egész
2022. márc. 10. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!