Hogyan lehetne alkalmazni a heel&toe technikát olyan autóban, ahol túl messze vannak egymástól a pedálok?
Figyelt kérdés
Hiába állítom hátrébb/feljebb az ülést, nem számít, nem lehet egyszerre nyomni a fék- és gázpedált, mert túl messze vannak egymástól. Valakinek van javaslata? Esetleg az automata váltós autókban használt széles fékpedált átépíteni? Szabályos lenne?2022. febr. 22. 09:56
1/3 anonim válasza:
ez jó kérdés...mit szeretnél ezzel elérni?
2/3 anonim válasza:
Nem buherálhatod a biztonsági berendezést .
Ha ez így nem jó akkor benned van a hiba.
3/3 A kérdező kommentje:
Kerestem más megoldást, hátha mást is érdekel. Bizonyos típusokhoz kapható gázpedál szélesítés, esetleg nyomtathat magának 3d nyomtatóval, ha akar. Én találtam egy olyan lábtartást amivel nehezen ugyan, de kivitelezhető.
2022. febr. 22. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!