Található olyan rasztafodrász aki esetleg hajlandó interlock technikát alkalmazni? (Lent kifejtem)
Rasztahajam van és bár klasszikus horgolással készült azóta mindig ismerősömmel visszaforgatattam. Mára már gyakorlatilag az egész ezzel a technikával van készítve (kb. 2 éves a hajam) úgy, hogy néha ráhorgoltunk az egészre.
Bármikor amikor behorgoltattam a kiálló szálakat fodrásszal mindig azt kaptam vissza, hogy ezt ne csináljam mert így nem esztétikus és nem lehet rendesen behorgolni. Én tudom, hogy nem így van mert 5 ember haját csinálom jómagam is és ha egy picit másképp végezzük az egészet nem a hajkitépős technikával akkor is ugyan olyan jól tud kinézni. Sőt jobban megtart utána, kevésbé árt a fejbőrnek és ad neki egy érdekes textúrát ami nekem nagyon tetszik. (Egyenes/hullámos hajú emberekről beszélünk)
Tekintve, hogy elkürültünk egymás közeléből az ismerősömmel aki ezt eddig megoldotta nekem ezért érdeklődnék, hogy van-e bárhol olyan ember aki ezt nekem megtudná oldani? Aki nem azzal indít, hogy ne így csináljam hanem és elmagyárazza miért rossz úgy. Tatabánya és Budapest környéke lenne a legjobb de bárhova hajlandó vagyok elmenni ha igényesen megtudják csinálni nekem a hajtöveimet az említett módon.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!