Van más is, akinek késő lett/lesz jogsija?
37 éves vagyok, elvileg 2 hét múlva megyek forgalmi vizsgára. Már bánom, hogy idáig húztam, de semmi kedvem nem volt az egészhez, most is csak azért csinálom, mert a gyerekek mellett szinte muszáj.
Van itt más is, aki viszonylag idősebben tanult meg vezetni? Hogy ment? Hányadik vizsga sikerült? Élesben belejöttél? Szeretsz vezetni azóta?
Nem sokkal a 40. születésnapon előtt kezdtem teljesen a nulláról.
Minden vizsgám elsőre sikerült. Igaz 65 órát vezettem.
Ennek már lassan 6 éve és azóta is rendszeresen vezetek.
Szeretem.
21 évesen lett jogsim, ami önmagában nem tűnhet túl későinek, de úgy már talán igen, ha hozzáteszem, hogy autószerelő szakon tanultam és alig pár héttel a vizsgám előtt fejeztem be a jogsit, ami akkoriban még követelmény volt az autószerelői vizsgához.
Ráadásul mióta az eszemet tudom autób*zi vagyok, 5 éves korom óta motorsport néző/rajongó, stb. Szóval elég sok okom lett volna rá, hogy azonnal jogsim legyen, ehhez képest én későinek találom, még ha életkor szerint nem is volt az. Csak hát hamarabb nem volt rá pénz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!