Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csak én tapasztalom, hogy az...

Csak én tapasztalom, hogy az auttósok jelentős része egyet ért a benzinkutasokkal?

Figyelt kérdés

Benzinkúton dolgozom, itt is bevezettük a 10 literes limitet. Nálam akárhány autós tankolt, egyet értett vele. A másik kutasnál volt valaki, aki kijelentette hogy őt az nem érdekli hogy veszteséges az árusítás, a kutas meg kijelentette hogy őt meg az nem érdekli ha lerohad az út mellett.

Ti hogyan tapasztaljátok? Illetve ti hogyan álltok hozzá?

2022. febr. 15. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Ez egy hülye helyzet. Nagy szívás a kutaknak. De nekem autósnak is, ha nem tankolhatok tele... Inkább fizetném a piaci árat...
2022. febr. 15. 15:36
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 Amúgy szerinem pont erre játszik most a Fidesz, hogy inkább mondják azt az emberek hogy fizetnek többet de legyen.
2022. febr. 15. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi erővel ha odamegyek és teletöltöm a tankot akkor mit csinál? Más kérdés, hogy ha látnám előre kiírva, akkor simán inkább mennék másik kúthoz aztán kész, bár lehet pont ez vele a céljuk, hogy aki simát akar tankolni az ne is menjen oda. Másrészt meg arra kíváncsi volnék, hogy jogilag ennek milyen alapja van, mert egy olyan helyzetben mint ami pl angoloknál volt, hogy nincs utánpótlás, ott megértem, hogy próbálják úgy elosztani, hogy valamennyi legyen mindenkinek, de itt ugye nem áll fenn ilyen helyzet.
2022. febr. 16. 00:56
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

"#11 Amúgy szerintem pont erre játszik most a Fidesz, hogy inkább mondják azt az emberek hogy fizetnek többet de legyen."

Van benzin, azért a kutak többségénél nincs semmi korlátozás.

2022. febr. 16. 00:57
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
Megértem a kutasok problémáját, valóban nem a hatósági ár lenne a megoldás, így csak ők szenvedik meg. Azonban nem értek egyet ezzel a limitálással, egyrészt mi van, ha fél óra múlva visszamegyek, másrészt ez hogy működik a gyakorlatban? Kiírja, oké, de letilt a kút 10 liter után? Vagy mi van, ha mégis tele tankolom, gumicsővel leszívja?
2022. febr. 17. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Megáll(hat) a pumpa 10 liternél... De sok helyen nem foglalkoznak ezzel, mert meló ezt beállítani, plusz szerintem a telepített kút típusától is függ, hogy tud-e ilyet.
2022. febr. 17. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!