Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha valaki reménytelen eset...

Ha valaki reménytelen eset azt meg mondja az autós oktató vagy vetetti vele az órákat a végtelenségig?

Figyelt kérdés
Én eddig 39 órát vezettem de még nem tudjuk sajnos mikor lesz vizsga. Sajnos mindig akadnak hibák és így nem visz el. 11 óra meg még nincs le vezetve. Szóval összesen eddig 50 órát vettem 350 ezret költöttem kb. Abból 39 órát vezettem csak le mert valami mindig történik pl beteg lett az oktató legutóbb. Na mindegy, a kérdés lényege az lenne hogy már nem is vagyok benne biztos nekem való ez az egész. Nem tudom mennyire óra kell még vagy egyáltalán képes vagyok e le vizsgázni. Ha valaki reménytelen azt megmondja az oktató? Mert én már szerintem jobban járnék ha megmondana, ha ez az eset áll fent mint hogy még több pénzt tegyek ebbe bele. Bár szeretném befejezni ha nem vagyok reménytelen az tény, ő lát engem kívülről szakmai szemmel csak látja mi a helyzet. Nem?

2022. febr. 13. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%

Én nemrég 39 órával tettem sikeres vizsgát. Figyelj a szakmaiságot meg ilyen mondvacsinált dolgokat a saját érdekedben felejtsd el. Minden egyes oktatónak biznisz az hogy te vezetsz. Ráadásul elég jól menő is. Másrészt meg a korrupció melegágya intézményesített szinten mert a vb meg az oktató általában haverok és egymásnak hajtják a malmot. 2 minden egyes oktató és vb tudja azt csak nyílván nem beszélnek róla, hogy a tanulóvezetès csupán egy nagyon vékony alap hogy egyáltalán fogalmad legyen arról, hogy mit jelent a forgalomban részt venni illetve a gyakorlatban megtapasztalni azt. Másrészt azt is tudják, hogy a vizsgaszituáció semmikèppen sem valóságos és el kell adnod magad. Egyik söfőr sem tud vezetni ilyenkor hanem majd 5-10 év elteltével beszèlhetünk rutinról. Nézd neki az a jó ha szarul mész mert az neki súlyos forint bevétel. Akkor szoktàk húzni a szájukat ha jól mész mert nekik abban mi a jó? Hogy 30 óránál levizsgázol. Vizsgázzon inkább 60 óránál. Az én esetemben az első vizsgán ez úgy nézett ki, hogy 130-as sztráda tempónál mentem 120 al és meghúzott a vb mert állítása szerint nem a tábláknak megfelelően közlekedtem. Amint visszaértünk màr közölte az oktató, hogy akkor kéne még legalább 10 órát venni pedig ő is tudta, hogy semmi szükségem rá. Aztán 39 óránál állítólag az ottani legszigorúbb vb-t kaptam aki lazán átengedett.

Egy valamit ne tegyél az az, hogyha ennyi pénzt beleölsz akkor feladod másreszt ne kötődj érzelmileg a dologhoz mert saját magad vezeted meg vele. Gondolj erre úgy mintha bemennél a media marktba mert ez csak üzlet. Az hogy milyen baromságokat hord össze az oktató neked, hogy így meg úgy azt meg hallgasd meg, helyeselj, emlékezz is rá ha úgy van de semmiképp ne vedd komolyan. Ha látják rajtad, hogy befolyásolható vagy akkor jót fognak kaszálni rajtad. Csináld végig ha kell válta oktatót de fejezd be amit elkezdtél, meglátod meglesz az.

2022. febr. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!