Mit lehet tenni ha a gyakorlati oktató tahó?
Nincs mese, a meglevő kínálatból kell választani.
Gondolom egy kisvárosban élsz, ahol elég szűk ez a kör.
"Gondolom egy kisvárosban élsz, ahol elég szűk ez a kör."
Ráadásul ezek ismerik egymást, tehát az egyikkel összeveszel, simán előfordulhat, hogy abban a városban te nem szerzel jogosítványt.
"egy vagyont elkér az iskola és megpróbálok tisztelettudóan viselkedni nekik folyamatosan perceken keresztül ordítani kell."
A csajom egyszer elmagyarázta egy ilyen embernek (nem autós oktató volt, mást oktatott, de ez most mindegy) hogy ő a saját pénzén, a saját szabadidejében jár oda, fizet a szolgáltatásért, szóval beszéljenek vele normálisan. Érdekes módon az az embert megértette, vele ettől kezdve nem volt bunkó, csak a többiekkel :)
Így van sajnos, minden oktató tahó, bunkó és nem ért a vezetéshez és az oktatáshoz sem.
De bezzeg a sok okos mindent tudó tanulók azok aztán kenterbe vágják az oktatókat a tanulni valókkal együtt.
Hát mond meg neki hogy neked ne magyarázzon, majd te tudod mit kell és hogyan csinálni.
Sőt manapság már a diákok megis verik a tanárokat, így van ez jól.
Hát mit képzelnek ezek sok rohadt tahó, bunkó okatatók.
6:
tipikus boomer vagy.
1, sztem a kutyát nem érdekli a kioktatásod, nem erről szól a kérdést, a frusztrációdat vezesd le máshol
2, először gyakorold az értő olvasást, mielőtt beszólsz a 8 elemiddel. a kérdező nem az oktató szakmai tudását vitatja, te IQ harcos, hanem a pedagógiai képességeit.
a kérdésre válaszolva: én mindenképpen váltanék. az én oktatóm alapvetően normális volt, de voltak rossz napjai, és szóltam is neki, ha nagyon bepörgött. én biztos nem tűrtem volna, hogy vmi idegbeteg üvöltözzön velem, mivel én fizetek neki.
egyébként jah, kisvárosban csináltam meg énis a jogsit, és csak pár normálisabb oktatóról lehetett tudni, a többivel mind volt vmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!