Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány éve van jogsid, mire, és...

Hány éve van jogsid, mire, és hányszor állított már meg rendőr?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
hát, 200-al mentem autópályán, aztán levillogtattak, jogsit elvették, pénzbüntetés. hát elég szar érzés hogy most nincs jogsim :S am alfa romeo gtv-vel mentem :D bmw-sek néztek amikor bejöttem mögéjük, toltam le őket az útról :P
2010. szept. 11. 21:53
 12/15 Tubarózsa ***** válasza:

2éve B kat, még egyszer se

20/L

2010. szept. 12. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
6 éve van B kat. 4szer állítottak meg, 1* az első utamon:), 1* tiltott helyen parkoltam, 2* éjszaka (buli után)
2010. szept. 17. 11:54
 14/15 Sky777 válasza:

23 éve van jogsim és meg állítottak párszor a zsernyákok de nem büntettek meg soha

autópályán se fotóztak még le mert koszűröm a trafikat olyan 260 körül szoktam repeszteni és nagyon sokat vezettem már szóval tudom hogy hol állnak lesben

viszont volt pár balesetem de annyira nem vészesek és nem gyorshajtás miatt tapasztalt vezető vagyok :)

2010. szept. 17. 16:44
 15/15 anonim válasza:

Bicikli, roller, görkori, gördeszka, mentő utas, bmx és ló jogsim van.

Sokszor állítottak meg.

2010. szept. 18. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!