Neki hogyan lett jogosítványa?!?
Szerintem nincs több béna női sofőr. Meg szerintem az se igaz, h könnyebben átengedik, mert ez csak bizonyos helyeken fordul elő. Engem simán átengedtek, nem buktam semmiből, normális megtanultam vezetni, tolatni, váltani meg minden. Meg is dicsért a vizsgabiztos. Lehet azért van ez, mert mindkét szülőm normálisan vezet, sőt, szerintem a jobbak közé tartoznak. Ha választani kellene, akkor azt mondaném, h anyum jobban vezet, mert ő egy kicsit energikusabb mint apu, annyival megy amennyivel kell, de mégis jól halad, nem zöld lámpánál kezdi keresgélni a váltót meg ilyen apróságok. TOlatni is nagyon jól tud.
Szóval szerintem nem feltétlen a férfiak a jobbak. Persze lehet, h a műszaki részéhez jobban értenek, de azért ne legyen már ekkora az arcuk, h így jobb vezetők meg úgy. MERT NINCS IGAZUK!
utolsónak: anyud azért nem zöldnél keresgéli a váltót, mert nem kiméli a kuplungot:D
apud, meg azért zöldnél teszi sebességbe mert tudja,h feleslegesen nyomni hülyeség a kuplungot... ennyi a nő soffőrökről.. nem mindig az a jobb ami úgy néz ki,h jobb:D
na de van sok férfi is aki feleslegesen kuplungol...
"vezetni a nők tudnak jobban, parkolni a férfiak"
miért nincs akkor a formula-1-ben női pilóta?????
autópályán a férfiak miért mennek 150-el a nők miért 100-al?
"autópályán a férfiak miért mennek 150-el a nők miért 100-al?"
Mert a nők tudnak takarékosan veztzetni, a férfiak viszont csak a gázt tudják nyomni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!