Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Neki hogyan lett jogosítványa?!?

Neki hogyan lett jogosítványa?!?

2010. szept. 9. 21:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nincs több béna női sofőr. Meg szerintem az se igaz, h könnyebben átengedik, mert ez csak bizonyos helyeken fordul elő. Engem simán átengedtek, nem buktam semmiből, normális megtanultam vezetni, tolatni, váltani meg minden. Meg is dicsért a vizsgabiztos. Lehet azért van ez, mert mindkét szülőm normálisan vezet, sőt, szerintem a jobbak közé tartoznak. Ha választani kellene, akkor azt mondaném, h anyum jobban vezet, mert ő egy kicsit energikusabb mint apu, annyival megy amennyivel kell, de mégis jól halad, nem zöld lámpánál kezdi keresgélni a váltót meg ilyen apróságok. TOlatni is nagyon jól tud.

Szóval szerintem nem feltétlen a férfiak a jobbak. Persze lehet, h a műszaki részéhez jobban értenek, de azért ne legyen már ekkora az arcuk, h így jobb vezetők meg úgy. MERT NINCS IGAZUK!

2010. szept. 9. 22:48
 12/21 anonim ***** válasza:
41%

utolsónak: anyud azért nem zöldnél keresgéli a váltót, mert nem kiméli a kuplungot:D

apud, meg azért zöldnél teszi sebességbe mert tudja,h feleslegesen nyomni hülyeség a kuplungot... ennyi a nő soffőrökről.. nem mindig az a jobb ami úgy néz ki,h jobb:D

na de van sok férfi is aki feleslegesen kuplungol...

2010. szept. 10. 09:45
 13/21 A kérdező kommentje:
Valóban, az utolsó rámutatott! A kérdés igazából nem arról akart szólni, hogy melyik nem vezet jobban, hanem hogy ezeknek a kreténeknek hogyan lett jogosítványuk? Az csupán véletlen, hogy én is nőket mutattam be példaként.
2010. szept. 10. 12:15
 14/21 anonim ***** válasza:
09:45 nem azt mondom, h végig kuplungol, csak ha látja, hogy a kereszteződésben lement az össze irányból az autó, s tudja, h milyen jön a sárga, akkor sebességbe rakja és zöldnél indul.
2010. szept. 10. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:
nem azt kell nézni hogy te pl nőként jóltudsz vezetni...hanem az átlagot!! a nők átlagban bénábban vezetnek és ezen nincs mit magyarázni.
2010. szept. 10. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:
2010. szept. 10. 17:44
 17/21 anonim ***** válasza:

"vezetni a nők tudnak jobban, parkolni a férfiak"

miért nincs akkor a formula-1-ben női pilóta?????

autópályán a férfiak miért mennek 150-el a nők miért 100-al?

2010. szept. 11. 21:56
 18/21 anonim ***** válasza:

"autópályán a férfiak miért mennek 150-el a nők miért 100-al?"

Mert a nők tudnak takarékosan veztzetni, a férfiak viszont csak a gázt tudják nyomni...

2010. szept. 11. 22:22
 19/21 anonim ***** válasza:
...valószínű ez az oka...:D
2010. szept. 12. 17:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem láttam még nőt autópályán 100-al menni, viszont férfit már igen:) Na mind1. Lehet h azok a nők akiket te láttál azért mentek annyival, mert kicsi autóval voltak, és az 100-on a legbiztonságosabb.
2010. szept. 12. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!