Kétsávos egyirányú utcában a forgalommal szemben közlekedtem a kerékpárral. Mekkora bírságra számíthatok?
Figyelt kérdés
Elkérték a személyit, lakcímkártyát, majd diktáltak valamit a központba, de ezeket nem hallottam. Utána megmondták, hogy feljelentést tettek vagy mit, és hogy 30 napon belül megkapom a bírságot. Egyetemista vagyok, jogsim még nincs. Mégis hány ezer forint lesz a bírság? Ezt le lehet dolgozni? És egyáltalán szabályosan jártak el (nem kaptam semmiféle papírt)?2010. szept. 9. 16:07
1/5 anonim válasza:
Nem úgy van h biciklivel lehet egyirányú utcába forgalommal szembe menni? Vagy ezt csak én találtam ki? :O
2/5 anonim válasza:
Nem, nem úgy van, ez tévhit.
Kerékpárral egyirányú utcába csak akkor szabad menetiránnyal szemben behajtani, ha ezt kiegészítő tábla megengedi.
3/5 Réti bubuzér válasza:
Csak ha kiegészítő tábla jelzi!!!!
5/5 anonim válasza:
Maximum 30000 forint lehet a bírság. Igazából a szabálysértési előadón múlik minden. Lehet hogy egy figyelmeztetéssel megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!