Hogy működik a taxizás “kissebb” városba?
Falun nőttem fel, viszont most városba költöztem.
Szeretnék a város széléről a városba bemenni taxival de itt nem úgy szaladgal taxi hogy leintem , mert nem nagyon látni.
Hogy működik?
Felhivom a neten talált számot, és ide kérem a panel elé, lesétálok és beülök? Honnan tudom mikor van itt?
Illetve kirak,fizetek, visszafele ( 1 óra múlva) újra elkell játszanom hogy felhívom és kérek egyet arra a címre?
Kisebb
Ha a településéden van működő taxitársaság, akkor az elérhetőségükön kérsz kocsit.
Honnan tudod, hogy megérkezett? A rendelés felvételénél mondanak egy hozzávetőleges időt.
Előtte érdemes lemenni, és ott várni. Persze nem fontos. Akkor rád csörög, vagy vár.
Érdemes előre egyeztetni. Persze, ha már ott van, ketyeg a percdíj. Jobb, ha már lent vagy.
Ha tudod mikorra kell, előre is meg lehet rendelni.
Visszaútra ugyanez. Amennyiben tudod, mikor kellene, akár azzal a járművezetővel is egyeztethetsz, vagy szintén a diszpécseren keresztül kérsz kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!