Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol lehetne gyakorolni a...

Hol lehetne gyakorolni a vezetést?

Figyelt kérdés
Még nincs jogosítványom, 15 éves vagyok és a szüleim vettek egy kocsit anyukámnak, a \'későbbi első kocsim\' mondattal. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet vezetni. XI. kerületben lakunk, régebben az Alfa parkolójában gyakorolgattam apával, csak az bezárt. Nem tudtok valami jó helyet, lehetőleg XI. kerület -ill. környékén- ahol van valami ilyesmi, "kihalt" hely, ahol lehetne gyakorolgatni? Régen a parkoló egyik része nem volt használva, és ott próbálgattam, olyasmire gondolok. Várom a tippeket! Köszi előre is!
2008. dec. 13. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát igazából, ugye te is tudod, hogy számodra sehol nincs ilyen hely. De ezt hagyjuk , én a külterületeket ajánlanám. Földutak, sehol senki, vagy ha már mindenképpen a város akkor egy nagyobb tesco, auchan..stb parkolójának üres része. Rendőrmentes gyakorolgatást!+ Remélem egyikőtök jogsija sem bánja majd!
2008. dec. 13. 22:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Akkor kiterjesztve a kérdést, földutakkal együtt, vmi jó hely?
2008. dec. 14. 09:21
 3/3 anonim válasza:

Érd mellett, Sóskúton az Öreghegyen, én is ott tanultam.

Földút végig, bár a régi laktanya lőpályáinál van egy kis betonozott felület is.

Jó gyakorlást!

2009. nov. 28. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!