Mennyit érhet egy Rolls Royce orrdísz?
Még hétfőn voltam bontóban pár apróságért, aztán láttam egy Rolls-Royce-okon látható orrdíszt a polcon, csak úgy poénból megkérdeztem nem-e eladó, erre a bontós mondta, hogy de persze eladó az is.
Gondoltam még valahova kitenni nem is lenne rossz, de aztán rákérdeztem, hogy konkrétan mennyi az annyi.
80.000Ft-ot kért érte...
Jó, akkor ennyit erről, maradt ott.
De azért nem hagyott nyugodni a dolog, hogy tényleg ennyit érhet? Próbáltam aprós oldalakon meglesni, hátha van fenn eladó, hogy mennyiért adják, de sehol semmi.
Bár igazából a bontóst sem értem, hogy ki lehet számára a " célközönség ", mert akinek Rolls-Rolls autója van és valamiért pótolni akarja, az tuti nem bontóban fog vásárolni, hanem vesz újat, aki meg csak dísznek akarja az nem fog érte 80 ezret kiadni.
Talán 8-at még adtam volna érte amolyan egyszer belefér alapon kb.
az ott fog elrohadni a polcon
aki ilyennel jár, csak márkaszervizbe viszi, bármi baja is legyen
szaladgál 1-2 old timer RR Magyarországon, amit gondolom tulaj tart karban, de ez nem nagy piac
A bontósnál valszeg nem azért van kint a polcon, mert sürgősen pénzzé akarja tenni, mint pl. egy Swift féltengelyt, hanem dísznek. Egyszer valahogy hozzájutott, megtetszett neki, lealkudta, megvette - és most ott van, mint dísz, a polcon.
Néha jön egy hülye, aki megkérdi, mit kér érte, ő meg mond hasra egy összeget, amiről gyanítja, hogy elveszi a kedvedet a további kérdezősködéstől.
Ellenben ha úgy mentél volna oda, hogy húbakker, az honnan van, hogyan sikerült beszerezni, mi a sztori mögötte, akkor lehet, hogy most egy jóízű beszélgetéssel lennél gazdagabb.
8000-et akartál érte adni? :D Remélhetőleg ezt nem említetted meg a csávónak....
Egy ezeréves mercire is többe került a célkereszt előre, nem, hogy egy RR dísz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!