Mennyit érhet egy Rolls Royce orrdísz?
Még hétfőn voltam bontóban pár apróságért, aztán láttam egy Rolls-Royce-okon látható orrdíszt a polcon, csak úgy poénból megkérdeztem nem-e eladó, erre a bontós mondta, hogy de persze eladó az is.
Gondoltam még valahova kitenni nem is lenne rossz, de aztán rákérdeztem, hogy konkrétan mennyi az annyi.
80.000Ft-ot kért érte...
Jó, akkor ennyit erről, maradt ott.
De azért nem hagyott nyugodni a dolog, hogy tényleg ennyit érhet? Próbáltam aprós oldalakon meglesni, hátha van fenn eladó, hogy mennyiért adják, de sehol semmi.
Bár igazából a bontóst sem értem, hogy ki lehet számára a " célközönség ", mert akinek Rolls-Rolls autója van és valamiért pótolni akarja, az tuti nem bontóban fog vásárolni, hanem vesz újat, aki meg csak dísznek akarja az nem fog érte 80 ezret kiadni.
Talán 8-at még adtam volna érte amolyan egyszer belefér alapon kb.
Lehet azért nem találsz újat mert nem árulnak és nem adnak el, csak úgy ha ők szerelik fel.
Akkor pedig már jóval drágább.
Ezeket nem lehet sufniban bütykölni, alkatrészt cserélni rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!