Az baj ha már idén nem hívom fel az autós oktatót? Adna egyáltalán időpontot?
Figyelt kérdés
Koronásak voltunk aztán nem mentem elég sokáig vezetni. Most már ideje lenne felhívni de nincs is most kedvem ehhez. Meg szerintem úgyse nagyon adna időpontot, eddig sem adta sűrűn az időpontokat. Gondolom december közepén leállnak ők is. Akkor rá ér majd jövőre fel hívni vagy ezzel ki tolok vele szerinted?2021. nov. 22. 10:41
3/5 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, ilyen hozzá állással inkább ne legyél sofőr.
4/5 anonim válasza:
de ha most felhívod, kapsz januàrra időpontott. Ha januàrba hívod fel, akkor meg februàrra. Neked kell,hogy ez fontosnak legyen, nem neki...
5/5 anonim válasza:
Szerintem az oktatót pont nem érdekli hogy ki mikor hivogatja. Ahogy jönnek be a hívások ő úgy ütemezi az órákat. Ha most nem keresed, csak később, akkor későbbi időpontot fog tudni adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!