Mivel (busz, gyalog...) jártok munkába/iskolába?
Nyàron van, hogy besétálok 10 km-t a munkába.
Hülyének néznek az emberek, de a 8 órás irodás ülés elött-után egy 1-2órás séta nekem jót tesz. Séta közben pedig van idöm podcastet hallgatni.
Ha az asszony azt mondja, hogy menjek bevásárolni, akkor szebb idöben fogom a bicajt és az utánfutót és azzal megyek a munkahelyemre, ahol van zárt bringatároló, majd munka után megveszem azt, amit a listára felirt és hazatekerek.
Autóval csak akkor megyek, ha munka után Hazautazunk (Ausztriából Magyarországra).
Gyalog, 10 perc.
Gimnáziumba bejárós voltam, reggel egy órával korábban indultam iskolába és délután egy órával később értem haza, mint azok, akik a suli mellett laktak, akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos az, hogy hol lakik az ember. Szüleim is közel laktak a munkahelyükhöz, gyerekkoromban ez volt a természetes felállás.
Szóval mikor lakásvásárlásra került a sor direkt úgy kerestünk, hogy közel legyen a munkahelyünkhöz. Nyilván itt drágább, mint a város szélén, de cserébe megspóroljuk az autó/tömegközlekedés költségét, és ami a legfontosabb az az idő, szerintem az ember életében a legértékesebb dolog.
Mintha a munkahely egy konstans dolog lenne az ember életében. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!