Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valaki kölcsön tudja adni az...

Valaki kölcsön tudja adni az E-Titánját?

Figyelt kérdés

Már fél éve egyszer megbuktam KRESZ-en és most újra mennék de nem tudok gyakorolni, mert lejárt a programom. Elég fontos lenne... És biztos sokan vannak olyanok, akik már átmentek és semmi szükségük rá talán tudnék az Ő E-titánjukon gyakorolni.

Az is lehet, hogy orbitális gyökérnek tartotok, hogy így reménykedek....de mégsem akarok mégegyszer 10k-t kifizetni, az online ingyenes gyakorlóprogramok pedig nagyon bénák és sokszor hibásak is...

Bízom és reménykedem az emberek jószívűségében (:

Dobj egy privit ha tudsz segíteni thx.

18/L

2021. nov. 15. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, a kreszteszt.net jó, gyakorolj azon. Vagy vegyél egy könyvet.
2021. nov. 15. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, nagyon szívesen segítenék, december 4-éig van hozzáférésem, de túl sok adat van ott ahhoz, hogy így ismeretlenül bevállaljam. Nincs egy jó barátod, aki még be tud lépni, de már nem kell neki?

Egyébként célnak a kreszteszt.net is jó valóban, a KRESZ-könyv (esetleg gyakorló változatban, amiben kérdések vannak) úgyszintén. Annyit teszek hozzá, hogy töltsd le a Mr. Kresz alkalmazást. 45 kredittel indulsz benne alapból, 20 kreditbe kerül egy 55 kérdéses gyakorlás/vizsga (utóbbi időre megy, előbbi nem), 1790 forintból pedig 700 kreditet vehetsz, ami 35 tesztsorra elegendő, összesen közel 2000 kérdés.

2021. nov. 15. 19:01
 3/9 B.dávid.F válasza:
100%

Hali

Én is most csinálom

Jövő 7 szerdán vizsgázok

Én a demó verzióját ajánlom

2021. nov. 16. 19:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert abban meddig lehet elmenni?
2021. nov. 16. 20:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Én holnap csinálom☺️
2021. nov. 16. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Telefonra nagyon jó appok vannak, nekem nagyon sokat segítettek anno a felkészülésben, és egy hibával sem találkoztam.
2021. nov. 16. 21:18
 7/9 B.dávid.F válasza:

Szia

Nem próbáltam végig de gondolom engedi

Ha ezt még olvasod akkor dobhatsz egy üzit hogy sikerült e

Sok szerencsét

2021. nov. 17. 11:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült... 73 pontos lett
2021. nov. 17. 12:35
 9/9 B.dávid.F válasza:
100%
Gratulálok
2021. nov. 17. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!